Hoşgeldiniz  

ÜLKÜCÜ İŞÇİLER DERNEĞİ, MHP LİDERİ’NİN TALİMATIYLA “KAPATILDI!”

admin | 31 Aralık 2017 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Ülkücü İşçiler Derneği MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin talimatıyla kapatıldı. Derneğin Mersin İl Temsilciliğinin anahtarı da Ülkü Ocakları’na teslim edildi.

MHP’ye bağlı olarak faaliyet gösteren Ülkücü İşçiler Derneği, MHP Lideri Bahçeli’nin talimatıyla fes edildi.

 

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz, twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Ülkücü İşçiler Derneği’nin kötü örnek teşkil eden faaliyetlerinden dolayı MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin talimatıyla fes edildiğini ilan etti.

 

Ülkücü İşçiler Derneği’nin Genel Merkez Binasından fotoğraflarını da paylaşan Kılavuz’un MHP ve Ülkücü camiaya bomba gibi düşen açıklaması şöyle:

 

“Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli beyin talimatları ile ilkesiz ve sorumsuz bir takım davranışlar içinde bulunan yöneticilerinin yaşam tarzları Türk – İslam Davasına ve Ülkücü fikre, ahlaka yakışmayan Ülkücü İşçiler Derneği Genel Merkezi’ni geçici olarak kapatmış bulunmaktayız.”

 

MERSİN’İN ANAHTARLARI ÜLKÜ OCAKLARINA TESLİM EDİLDİ

 

Bu kapsamda Derneğin Mersin İl Temsilciliği de kendisini fes etti ve anahtarlar Ülkü Ocaklarına teslim edildi. Konuyla ilgili açıklama yapan Ülkücü İşçiler Derneği Mersin Şube Başkanı Mehmet Hasırcı, “teşkilatının emrinde olduğunu” ısrarla vurguladı.

 

Hasırcı, “Liderimiz Sayın Dr. Devlet Bahçeli’nin talimatları Ülkü Ocakları Genel Başkanımız Olcay Kılavuz’un beyanatı doğrultusunda Mersin Ülkü Ocakları İl Başkanımız Gökhan Demir beyefendiye, Ülkücü İşçiler Derneği Mersin İl ve İlçe başkanlıklarının anahtarını teslim etmiş bulunmaktayız. Dün olduğu gibi bugün de liderimiz ve teşkilatımızın emrindeyiz! “VAR OLSUN DEVLET YAŞASIN ÜLKÜCÜ HAREKET!”

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle