Hoşgeldiniz  

TÜRK POLİS TEŞKİLATI 173 YAŞINDA

admin | 10 Nisan 2018 | Genel, Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

10 Nisan Türk Polis Teşkilatı’nın 173. Kuruluş Yıldönümü ülke genelinde olduğu gibi Mersin’de de törenle kutlandı.

Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen törene Vali Ali İhsan Su’nun yanı sıra Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Önder Gürbüz, Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne, il protokolü ile gaziler, teşkilat mensupları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

Saygı Duruşu akabinde İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan ve Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan’ın kutlama mesajının okunmasıyla devam eden kutlama töreninde bir konuşma yapan Vali Ali İhsan Su, Türk Polis Teşkilatının ülkenin birliği, bütünlüğü ve vatandaşların can güvenliğini sağlayabilmek için 173 yıldır canla başla, cansiperane bir şekilde gayret gösterdiğini ifade etti.

 

Emniyet teşkilatının kurulduğu günden bu güne kadar kendisini sürekli geliştirip yenileyerek bugünlere geldiğine dikkat çeken Vali Su, Polis Teşkilatının başarılı çalışmalarına devam edeceğine olan inancını dile getirerek, tüm Polis Teşkilatının 173. yılını kutladı. Vali Ali İhsan Su, bu anlamlı gün vesilesi ile şehitlik mertebesine erişen polislerimizi ve tüm şehitlerimizi rahmetle, kahraman gazilerimizi ise minnetle yad ederek sözlerini noktaladı.

 

Protokol konuşmalarının ardından, başarı belgesi almaya hak kazanan personele başarı belgeleri ve ‘Madde Bağımlılığı’ konulu şiir, resim ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri Vali Ali İhsan Su ve protokol üyeleri tarafından verildi. Çocuk Şube Müdürlüğü tarafından hazırlanan ‘Çocuk Polisi Halk Oyunları’nın sergilendiği tören, Mezitli İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından hazırlanan Türk Halk Müziği Korosunun icra edilmesi ile sona erdi.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle