Hoşgeldiniz  

TŞOF GENEL KURULU YAPILDI

admin | 28 Haziran 2018 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu (TŞOF) Başkanlığına yeniden Fevzi Apaydın seçildi. Mersin Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Veysel Sarı da bir kez daha TŞOF yönetiminde yer aldı.

TŞOF’un 31. Olağan Genel Kurulu, ATO Congresium’da gerçekleştirildi.

 

Mevcut Başkan Fevzi Apaydın’ın tek aday olarak katıldığı genel kurulda 2 bin 605 delege oy kullandı. Geçerli oyların 2 bin 473’ünü alan Apaydın, başkanlığa yeniden getirildi.

 

Apaydın’ın yönetim kurulu listesinde Ali Ateş, Celil Anık, Hasan Topçu, Mehmet Ali Alkan, Halit Yılmaz, Seyfi Çalışkan, Mehmet Yiğiner, Ünal Akdoğan, Veysel Sarı, İbrahim Yılmaz, Aziz Fatih Yılmaz ve Ali Fuat Şeker yer aldı.

 

Son Genel Kurul’da yönetimde bir kez daha yer alan Mersin Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Veysel sarı yaptığı yazılı açıklamayla kendilerini destekleyen delegelere teşekkür etti.

 

Sarı, “Bana büyük onur veren ve büyük gurur yaşatan yönetim kurulu üyeliğim için başta Federasyon başkanımız Sayın Fevzi Apaydın ile tüm delegasyona teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum. Geçen dönemde olduğu gibi yine, tüm değerli Meslektaşlarımın Ankara’daki temsilcileri olacak, sorunlarını kendi sorunum gibi görüp çözüm üretmek içinde var gücümde çalışacağıma söz veriyor bir kez daha teşekkür ederek sevgi ve saygılar sunuyorum” dedi.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle