Hoşgeldiniz  

TOROSLAR’DA MHP’YE BÜYÜK KATILIM: 509 YENİ ÜYE

admin | 07 Aralık 2017 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

MHP Mersin teşkilatı üye çalışmalarını hızlandırdı. MHP Mersin’de, Toroslar İlçe Başkanlığı’na yeni katılan 509 üyenin şenlik havasında geçen rozet takma törenine birlik ve beraberlik mesajları damga vurdu.

Milliyetçi Hareket Partisi Mersin il ve ilçe teşkilatları yeni üye kayıtlarına hız kesmeden devam ediyor. İl ve ilçelerde yüzlerce yeni katılımın sağlandığı Milliyetçi Hareket Partisi Toroslar İlçe Başkanlığı’na tam 509 yeni üye daha kayıt yaptırdı.

 

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mersin Milletvekili Oktay Öztürk ve yüzlerce partilinin katılımıyla Ayışığı Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen Katılım ve Rozet Takma Töreni’nde ünlü sanatçı Ali Kınık ile Burhan Ateş sahne alırken, şenlik havasında geçen törene birlik ve beraberlik mesajları damga vurdu.

 

HÜSNÜ DOĞAN: “MHP KARŞILIKSIZ BİR SEVDADIR”

 

MHP Toroslar İlçe Başkanı Hüsnü Doğan, törende yaptığı konuşmada partililere “Ailenize hoş geldiniz” sözleriyle seslenirken, “Her bir üyemiz bizim dava arkadaşımızdır, gönüldaşımızdır, arkadaşımızdır. Velhasıl kelam ben bu toyumuza bir katılım töreni demiyorum. Milli seferberliğe, mücadeleye, azim ve kararlılığa destek günü olarak adlandırıyorum. Yeni üyelerimize ailemize hoş geldiniz diye seslenmek istiyorum. Türk Milleti’nin cesur kalbi Milliyetçi Hareket Partisi artık evinizdir, sırdaşınız, sofranızdır. Milliyetçi Hareket yarım asra yakın tarihi ve siyaseti ile kökleri Türk tarihinin derinliklerine uzanan Ülkü Ocakları ile et-tırnak gibi birleşmiş bir parti olmanın ötesinde bir ailedir, okuldur, yuvadır, ocaktır. MHP karşılıksız bir sevdadır. Milliyetçi Hareket Partisi ülke gündemini milli bir görev olarak takip ederken son iki yıldır partimizi içten yıkmak isteyenlere karşı da mücadele etmektedir. Şimdi bu güzel günde bu konulara girmeye gerek yok ancak bugün bu salondaki bu coşku gereken cevabı zaten vermektedir. Cevap da söz de Milliyetçi Hareket Partililerindir. Biz MHP Toroslar ilçe teşkilatı olarak Liderimizin emrinde il başkanımızın talimatları ile gece gündüz demeden çalışacağız. Belediyelerimizde sizlerin desteğiyle yakaladığımız hizmet sevdasını anlatacağız. Üç hilali hem genelde hem yerelde daha ileriye taşıyacağız. Devleti sokakta bulmadık, sokağa atmayacağız. Biz devletimizi günübirlik siyasi çıkarlara kurban etmeyecek kadar çok seviyoruz. Bizler bayrağımızı, vatanımızı, milletimizi, dilimizi ve ezanımızı sandıklardan çıkan oy oranı kadar değil vatan vatan diye atan kalbimizle seviyoruz. Çünkü biz ülkücüyüz, biz Milliyetçi Hareket Partiliyiz” diye konuştu.

 

İL BAŞKANI GÖLGELİ: “BİZ BU VATANI KARŞILIKSIZ SEVENLERİZ”

 

Ülkücü Hareketin tarihten gelen bir misyonu olduğunu ifade eden MHP Mersin İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli ise partililere seslendiği konuşmasında asıl hedef ve gayelerini aktardı.

 

Gölgeli, “Oğuz Kağan’ın Çin Seddi’ni aşarak Çin ülkesini istila etmesindeki dava, Alparslan’ın Anadolu’ya girişlindeki inanç, Fatih Sultan Mehmet’in İstanbul’u fethindeki maneviyat, Mustafa Kemal Atatürk’ün kurtuluş mücadelesi ile bu vatanı, bu Cumhuriyet’i kurmasındaki hedef ve gaye bugün Milliyetçi Hareket Partisi’nde mücadele eden, kendini davaya adamış her ülküdaşımın bünyesinde vücut bulmuştur. Bugün aramıza katılan arkadaşlarımız sadece MHP’ye değil, dualı bir teşkilata, dualı bir davaya katılmıştır. Bugün bizimle mücadele eden ağabeylerimiz, kardeşlerimiz binlerce şehidin kanıyla, binlerce gazinin alın teriyle yoğrulmuş bir davaya omuz vermeye geldiler. Ailenize hoş geldiniz. Bin yıldır ülkemiz üzerinde bir mücadele veriliyor. Bin yıldır bu ülkede Türklüğün varoluş mücadelesi veriliyor. Bin yıldır da bu mücadelenin içinde inanmış bir Türk Milleti var. Ve bugün bu mücadelenin başında önce ülkem ve milletim, sonra partim ve ben diyen bir Genel Başkan var. Hayatını davasına adamış, çizgisinden hiç sapmamış ve inanmış bir Genel Başkan var. İkbal kaygısı olmayan bir genel başkanımız olduğu için Yüce Allah’a sonsuz şükürler olsun. Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı olarak hepinize sesleniyorum; seferberlik ilan ediyoruz. Kapı kapı, ev ev, mahalle mahalle, sokak sokak, köy köy dolaşacağız ve 13 ilçe ile Büyükşehir’de üç hilalli sancağımızı sonsuza kadar dalgalandırabilmek için çalışacağız. Biz ülkücüler binlerce ağabeylerimizi şehit verdik. Biz onların emanetçisiyiz. Ömrünün yarısından fazlasını bu davaya adamış, tırnakları sökülmüş, işkenceler görmüş Başbuğ Alparslan Türkeş’in emanetçileriyiz. Bizler bu Cumhuriyeti kuran, bütün ülkücülerin bedenlerinde ruh bulan Mustafa Kemal Atatürk’ün emanetçileriyiz. Biz bu vatanı karşılıksız sevenleriz. Sadece bu bayrak göklerden inmeyecek, bu ezan susmayacak ve bu topraklar düşman çizmeleriyle çiğnenmeyecek diye mücadele ediyoruz. Yolumuz, bahtımız açık olsun. Allah bu vatanı korusun, kollasın, ebediyete kadar yaşatsın. Ne mutlu Türküm diyene!” dedi.

 

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle