Hoşgeldiniz  

TOROSLAR SALDIRISINDA ŞOK DETAY… BAŞKAN YILMAZ’IN İCRAYA GELİNECEĞİNDEN BİLGİSİ VARDI!

admin | 20 Eylül 2019 | Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Toroslar Belediyesi’nde bugün bir avukata gerçekleştirilen saldırıyla ilgili önemli bir detay ortaya çıktı. İcradan önce firma avukatlarının Belediye Başkanı Atsız Afşin Yılmaz’ı arayarak bilgilendirdiği öğrenildi. İcraya gelen avukatları da kalabalık bir grubun karşılaması kafalardaki soru işaretlerini arttırdı.

Mersin kamuoyunda Toroslar Belediyesi’nde yaşanan darp olayının şoku yaşanıyor. Toroslar Belediyesi’nden alacağını tahsil edemeyen Serkan Reklam firmasının icra yoluna başvurması ve ardından icraya giden avukatın darp edilmesiyle gelişen süreç, darp edilen avukatın Emniyet’e suç duyurusunda bulunmasıyla daha da büyüdü.

Olayı duyulmasının ardından detaylar da ortaya çıkmaya başladı. İcra öncesinde avukatlık firmasının yetkililerinin Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşin Yılmaz’la görüştüğü ve icra kararının çıktığını bu sebeple de icraya geleceklerinin bildirildiği öne sürüldü.

Kendisi de avukat olan MHP’li Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşin Yılmaz’ın da avukatlık firmasına şu anda şehir dışında olduğunu, ödeme yapamayacakları, bu nedenle de icraya gelmelerinde bir sakınca olmadığını ilettiği öne sürüldü.

Bu konuşmanın ardından icraya giden avukatın ve icra memurunun da kalabalık bir grup tarafından karşılanması ve işlerinin engellenmesi de kafalardaki soru işaretlerini arttırdı. Grubun da icradan nasıl haberdar olduğu ve organize bir engellemeye nasıl kalkıştığı soruları da gözlerin Atsız Afşin Yılmaz’a çevrilmesine neden oldu.

Şehir dışında olduğu öğrenilen Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşin Yılmaz’ın sorumlu olduğu kurumda gerçekleştirilen darp olayına karşı nasıl bir açıklama yapacağı ve sorumluları hakkında herhangi bir işleme başvurup, başvurmayacağı da merakla bekleniyor.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle