Hoşgeldiniz  

TBMM BAŞKANI İSMAİL KAHRAMAN MERSİN TEMASLARINI TAMAMLADI

admin | 03 Haziran 2018 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Bir dizi ziyaret için dün akşam Mersin’e gelen TBMM Başkanı İsmail Kahraman, akşam iftarda Mersinlilerle buluştu.Bugün sabah saatlerinde ise Valilik ve Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret eden Kahraman ardından Osmaniye’ye geçti.

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı İsmail Kahraman Birlik Vakfı tarafından düzenlenen iftar programına katıldı. İftar programı öncesinde Vali Ali İhsan Su ve Birlik Vakfı Mütevelli Heyet Başkanı Mehmet Alacacı ile birlikte Yenişehir İnönü mahallesindeki Birlik Vakfı’nı ziyaret eden TBMM Başkanı Kahraman, Başkan Murat Harun Baştürk ve vakıf üyeleriyle bir araya geldi.

 

Ziyaret sonrasında, Hilton Oteli’nde vakfın İstanbul, Ankara, Mersin ve Adana şubelerinden gelen davetlilerin katılımıyla düzenlenen iftar programına katılan TBMM Başkanı İsmail Kahraman’a Vali Ali İhsan Su, Mersin Milletvekilleri Yılmaz Tezcan, Ali Cumhur Taşkın ve Hacı Özkan ile Birlik Vakfı Mütevelli Heyet Başkanı Mehmet Alacacı’nın yanı sıra TBMM Genel Sekreteri Mehmet Ali Kumbuzoğlu, TBMM Özel Kalem Müdürü Mustafa Çiftçi ile TBMM Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Başkan Yardımcısı Giray Şahin de eşlik etti.

 

ÖNCE VALİLİK ARDINDAN BÜYÜKŞEHİR’E ZİYARET

 

Geceyi Mersin’de geçiren TBMM Başkanı Kahraman, bu sabah ilk olarak Mersin Valiliği’ni ziyaret etti. Valilik Şeref Defteri’ni imzalayan Kahraman, Vali Su ile bir süre basına kapalı görüştü.

 

Görüşmenin tamamlanmasının ardından Vali Ali İhsan Su ile Büyükşehir Belediyesi’ne geçen Kahraman, burada Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz ve Genel Sekreter Devran Kutlugün tarafından karşılandı.

 

Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmaları hakkında bilgi alan TBMM başkanı Kahraman, daha sonra karayoluyla Osmaniye’ye hareket etti.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle