Hoşgeldiniz  

TAŞ BİNA’DAKİ TEK CHP’Lİ BÜROKRAT DA DAYANAMADI… TAMAMOĞULLARI’NIN YERİNE KİM ATANACAK?

admin | 28 Eylül 2019 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Bu hafta başında gerçekleşen Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Necdet Tamamoğulları’nın istifasının yarattığı depremin etkileri sürüyor. Örgüte Taş Bina’da en çok sahip çıkan isim olarak bilinen Necdet Tamamoğulları’nın istifasının ardından yerine kimin atanacağı da CHP kulislerinde en çok konuşulan konu oldu.

31 Mart yerel seçimlerinin ardından yönetime gelen CHP’li Vahap Seçer, örgüt içinde sevilen isimlerden olan Dr. Necdet Tamamoğulları’nı Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığına atamıştı.

2014 yerel seçimlerinde CHP’nin Akdeniz Belediye Başkan Adayı olan Tamamoğulları, başkanlığı kıl payı kaçırmıştı.

CHP Örgütüyle her zaman iç içe olan Tamamoğulları, Büyükşehir’de göreve başlamasıyla birlikte CHP’lilerin en çok uğradığı isim olmuştu.

OLCAY TOK’LA SERT TARTIŞMALAR YAŞANDI

Özellikle Genel Sekreter Yardımcısı Olcay Tok’la yaşadığı sert görüş ayrılıkları nedeniyle ve CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in de “kendisine sahip çıkmaması” gerekçesiyle istifa ettiği iddia edilen Tamamoğulları’nın gidişi en çok CHP örgütünü yaraladı.

Tamamoğulları’nın istifasının ardından Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı’nı vekaleten yürütmesi için Strateji Geliştirme Daire Başkanı Bedrettin Gündeş görevlendirildi.

CHP’DE İSYANA RAMAK KALDI

HDP ile yerel seçim ittifakının ardından seçim diyeti olarak Büyükşehir’e HDP’li isimlerin alınması için mevcut kadroları boşaltma çalışmalarını hummalı bir şekilde yürüten CHP’li Seçer’e de kendi örgütü içinden tepkiler gelmeye başladığı öne sürüldü. CHP’lilerin yerine HDP’lilerin tercih edilmesini içerleyen partililerin, Sosyal Hizmet Daire Başkanlığına da yine HDP’ye yakın ismin atanmasından endişe ettiği iddia edildi.  

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle