Hoşgeldiniz  

TARSUS’TA MAHMUT TAT ŞOKU! TARSUS MECLİS ÜYELİĞİNE TAV OLDU!

admin | 21 Şubat 2019 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Tarsus’ta Cumhur ittifakı kapsamında hazırlanan AK Parti ve MHP ortak meclis üyesi listesi Seçim Kuruluna verildi. MHP’nin eski İl Başkanı ve 2009 seçimlerinde Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Mahmut Tat’ın listede 1. Sıra gösterilmesi ve bunun başarı olarak sunulması Mersin siyasetinin geldiği durumu gözler önüne serdi.

Tarsus’ta da Cumhur ittifakı kapsamında aday çıkartmayan AK Parti, MHP’nin Adayı Şevket Can’ı destekleyeceğini açıklamıştı. Yine ittifak kapsamında MHP ve AK Parti yetkilileri ortak listeyle seçimlerde yer alacağını kamuoyuna duyurmuştu. Geçtiğimiz akşam listeleri İlçe Seçim Kurulu’na götüren MHP’li ve AK Partililer, listeleri kamuoyuyla da paylaştı.

4 KONTENJAN ADAYI BELİRLENDİ

Şevket Can’ın belediye başkan adayı olarak gösterildiği listede 1. Sıra adayı olarak eski İl Başkanı ve 2009 seçimlerinde MHP Mersin Büyüklşehir Adayı olan Mahmut Tat’ın gösterilmesi şaşkınlıkla karşılandı. İl Başkanlığından, Büyükşehir’e giden yolun ardından siyaset sahnesinden silinen Mahmut Tat, Tarsus’ta 1. Sıra meclis üyesi adayı olarak var olma çabası içine girmesi tepkiyle karşılandı. Ak Partililer de kendilerine en üst 3. Sırada yer buldu. Eski AK Parti Tarsus İlçe Başkanı Mehmet Yıldır, 3. Sıra adayı oldu. Yine listede 4 kontenjan adayı göze çarptı. Buna göre Fadime Şen, Ahmet Çetin Dirgen, Emrecan Çayan ve Mehmet Erdem Cumhur ittifakı listesinde kontenjan adayları olarak yer aldı.   

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle