Hoşgeldiniz  

TARSUSLU PROFESÖR 40 GÜN SÜREN KORONA MÜCADELESİNİ KAYBETTİ!

admin | 05 Ekim 2021 | Genel, Gündem, Sağlık, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi İç Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Abdullah Canataroğlu, Covid-19 nedeniyle 40 gündür sürdürdüğü yaşam mücadelesini kaybederek 57 yaşında hayata gözlerini yumdu. Prof. Dr. Canataroğlu için Tıp Fakültesi Hastanesi poliklinik binası önünde tören düzenlendi.

Prof. Dr. Canataroğlu için Tıp Fakültesi Hastanesi poliklinik binası önünde gerçekleştirilen törene; Rektör Prof. Dr. Ahmet Çamsarı, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mehmet İsmail Yağcı ve Prof. Dr. Ali Kaya, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Hakan Öztürk, Başhekim Prof. Dr. Meltem Nass Duce ile Merhum Canataroğlu’nun ailesi, yakınları ve mesai arkadaşları katıldı.

Prof. Dr. Abdullah Canataroğlu’nun herkes tarafından sevilen, çok değerli bir hekim olduğunu ifade eden Rektör Prof. Dr. Ahmet Çamsarı, hayatını kaybeden Merhum Canataroğlu için büyük bir üzüntü duyduğunu kaydetti.

Prof. Dr. Ahmet Çamsarı; “Hocamız, Mersin’e geldikten sonra kendisiyle kısa bir süre içerisinde arkadaş olmuştuk. Kendisinin, benim ailem de dahil birçok hastası oldu. Hiçbirimiz onun yüzünü asık görmedik. Bir şey rica edeceğimizde hep güler yüzlüydü. Bizlere kendi ailesinden farksız davrandı. Allah, bizlere bir daha böyle bir konuşma yaptırmasın ve bu COVİD belasından da bir an önce hepimizi kurtarsın. Ülkemize, sağlık çalışanlarımıza, hastanemize güç kuvvet versin. Başımız sağ olsun” dedi.

Törendeki kalabalıktan babalarının çok fazla seveni olduğunu gördüğünü vurgulayan Prof. Dr. Abdullah Canataroğlu’nun kızı Zeynep Canataroğlu ise acılı günlerinde törene katılarak, kendilerini yalnız bırakmayan herkese teşekkürlerini iletti.

Törenin ardından Prof. Dr. Abdullah Canataroğlu’nun cenazesi, ikindi namazına müteakip Tarsus Şehir Mezarlığı’na defnedilmek üzere memleketi Tarsus’a uğurlandı. Tarsus Şehir Mezarlığında düzenlenen törenin ardından Prof. Dr. Canataroğlu, dualar eşliğinde defnedildi.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle