Hoşgeldiniz  

TARSUS BELEDİYESİ, KYK’YA YURT OLMASI İÇİN OTEL BAĞIŞLADI

admin | 27 Aralık 2016 | Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Tarsus Belediyesi Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) ile protokol imzalayarak Kent Otelinin Öğrenci yurdu olması için devrini gerçekleştirdi.

oteltarsusbagis

Belediye Başkanlık makamında gerçekleşen törende Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can ve Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) İl Müdürü Oğuz Kaymaz protokol imzalayarak Kent Otelinin devri Kredi Yurtlar Kurumu Erkek Öğrenci Yurdu (KYK) olarak gerçekleşti.

 

Amaçlarının Tarsus’taki öğrencilerin barınma ihtiyaçlarını kolaylaştırmak olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Şevket Can, Kent Oteli’ni Kredi Yurtlar Kurumuna (KYK) devretmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

 

Başkan Can, ‘’Son günlerde yaşadığımız olaylardan dolayı özellikle öğrencilerimizin yurtlarda barınma ihtiyacı dolayısıyla bu otelimizi Kredi Yurtlar Kurumuna verelim öğrenci yurdu olsun düşüncesiyle yetkililerimizle görüştük. Sonuç olarak 250 kişi kapasiteli bu binamızı ücretsiz olarak KYK’ ya tahsis ettik. Bu günde devri için protokol imzaladık. Yeter ki devletimizin okullarında okuyan öğrencilerimiz bu imkândan faydalansın diye düşündük ‘’ şeklinde konuştu.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle