Hoşgeldiniz  

TARİH, MEKAN VERİLDİ… MHP’Lİ TUNA ŞİMDİ NE YAPACAK?

admin | 22 Şubat 2019 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

İYİ Parti’den akla hayale gelmeyecek kumpasla aday olamayan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, neden Hamit Tuna’yı işaret ettiğini açıkladı.

Kanal 33’te yayınlanan Güne Bakış programında konuşan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, İYİ Parti’den akla hayale gelmeyecek kumpasla aday edilmediği akşam yaptığı konuşmanın detaylarına girdi. Kocamaz, o gece Taş Bina’da yaptığı konuşmada, “Maalesef Sayın Hamit Tuna’nın göreceksiniz Kocamaz İYİ Partiden de aday olamayacak değerlendirmesi doğru çıktı” sözüne açıklık getirdi.

Duygu Canova’ya konuşan Burhanettin Kocamaz, “İnsanlar konuşurken bazen kafalarının dibindeki düşünceleri dışa vuruyorlar. Ayışığı Düğün Salonu’nda 1 Aralık 2018’de gerçekleştirilen gecede Hamit Tuna yaptığı konuşmada ‘Göreceksiniz Kocamaz İYİ Parti’den de aday olamayacak’ ifadelerini kullandı. Bana bu bilgi o gece salonda bulunanlar tarafından bizzat iletildi. O gün iletildi hem de. Kimse çıkıp, da demedim demesin!” dedi.

Kocamaz o geceye ait konuşmaları içeren görüntü kayıtlarını da araştırttığını ifade etti.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

TARİH, MEKAN VERİLDİ… MHP’Lİ TUNA ŞİMDİ NE YAPACAK? için 1 yorum

  1. Mehmet süvari dedi ki:

    Dedi demesinede ama ne için dedi..Burhan daha evvel çocuklarıma vasiyetimdir. Ölürsem beni üç hilalin altına gömün demişti. O lafa istinaden ( daha hiç bir partiye geçmemişti) burhanettin hiç bir yerden aday olmaz olamaz demişti. Konuşmanın tamamını yayınlayın ve dinleyin anlarsınız. Hamit TUNA ADAM GIBI ADAMDIR onlar gibi iftira aymaz allah’tan korkar yalan söylemez. Burhan kendine güveniyorsa getirisi varsa bağımsız aday olsun o kadar

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle