Hoşgeldiniz  

TAMAMOĞULLARI KÜSMÜŞ… CHP’Lİ YENİŞEHİR BASIN BÜRO ÖYLE DİYOR!

admin | 26 Eylül 2019 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Mersin Büyükşehir Belediyesi Sosyal İşler Daire Başkanı Dr. Necdet Tamamoğulları’nın istifa ettiği iddia edilmiş, Seçer yönetiminin istifasını kabul etmediği öne sürülmüştü. Tamamoğulları istifa ettiğini açıkladı.

Dün Mersin gündemine bomba gibi düşen Mersin Büyükşehir Belediyesi Sosyal İşler Daire Başkanı Necdet Tamamoğulları’nın istifa ettiği ancak bu istifanın Vahap Seçer tarafından kabul edilmeyerek, 3 gün izin verildiği ve bu 3 gün içinde Seçer’li yönetiminin Tamamoğulları’na istifasını geri aldırmak için görüşmeler yapacağı öne sürülmüştü.  

Tamamoğulları haberin duyulmasının ardından yakın çevresine açıklama yaparak, istifa ettiğini ve bu istifanın Seçer tarafından kabul edildiğini açıkladı.

Tamamoğulları’nın bu açıklamayı Seçer’le köprüleri doğrudan atmak ve görüşme zemini bırakmamak için yaptığı öne sürüldü.

Tamamoğulları’nın istifasına bir gerekçe göstermemesi dikkat çekiyor. Büyükşehir kaynakları son dönemlerde Tamamoğulları ile Vahap Seçer ve Genel Sekreterliğin derin görüş ayrılıkları yaşadıklarını ve bu sebeple Tamamoğulları’nın istifa etmiş olabileceğini öne sürdüler.

BÜYÜKŞEHİR DEĞİL, YENİŞEHİR BASIN BÜRO ATLADI… HAYIRDIR İNŞALLAH!

Tamamoğulları’nın istifası ve gerekçesiyle ilgili Büyükşehir Basın Büro hala sessizliğini korurken, konuyla ilgili flaş açıklama CHP’li Yenişehir Belediyesi Basın Büro’dan geldi. Sosyal medyadan açıklama yapan CHP’li Yenişehir Belediyesi çalışanının Tamamoğulları’nı övmesinin ardından “Tamamoğulları’nın küstüğünü” açıklaması da gözleri CHP’li belediyeler arasındaki “ilişkiye” çevirdi.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle