Hoşgeldiniz  

TAHLİYE OLDU, SELFİE ÇEKTİRDİ

admin | 15 Mart 2017 | Dünya, Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

FETÖ operasyonları kapsamında tutuklanarak Hatay T Tipi Cezaevinde yatan Ak Parti eski İl Başkanı Mekin Merter Salt tahliye olmasının ardından ailesi ve çalışanlarıyla yemek yedi, selfie çektirdi. Salt Cam’dan yapılan resmi açıklama ise kafaları karıştırdı.

15 Temmuz darbe kalkışmasının ardından başlatılan operasyonlar kapsamında gözaltına alınan ve çıkarıldığı Mahkemece tutuklanarak Hatay T Tipi Cezaevi’ne gönderilen Ak Parti Mersin eski İl Başkanı Mekin Merter Salt, dün görülen davanın ardından tahliye edildi. Tahliye işlemlerinin tamamlanmasının ardından cezaevinden ayrılan Mekin Merter Salt, ailesi ve çalışanlarıyla gece bir araya geldi.

 

Salt’ın tahliyesinin ardından ortağı olduğu Salt Cam Ltd. Şti’nin resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklama kafaları karıştırdı. Açıklamada Salt’ın suçsuzluğunun anlaşıldığı kaydediliyordu. Oysaki Salt serbest bırakılmamış, sadece tahliye edilmişti. Yani yargılaması devam ediyor yani Salt, tutuksuz yargılanıyor.

 

SALT CAM LTD.ŞTİ.’DEN YAPILAN O AÇIKLAMA…

 

TAHLİYE NE DEMEK?

 

Tahliye, belirli şartların gerçekleşmesi halinde tutuklunun serbest bırakılmasıdır. Bu, suçu sabit olanlar için de verilebilen bir karardır. Alınan veya alınacak cezaya karşılık, tutukluluk süresi yeterli görülen sanıklar ve/veya hükümlüler için verilen bir karardır. Kısaca, tutuklunun karar kesinleşene kadar serbest bırakılmasıdır.

 

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

TAHLİYE OLDU, SELFİE ÇEKTİRDİ için 1 yorum

  1. ŞIRDANCI dedi ki:

    Değerli yorumcumuz, her görüşe eşit mesafede durmakla birlikte; hakaret, küfür, aşağılama vb. içeren, toplumsal hassasiyetleri zedeleyici nitelikteki yorumları yayınlayamıyoruz. Kriterlerimize uygun olarak yeniden yorum yazmanızı diler, ilginize teşekkür ederiz…

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle