Hoşgeldiniz  

SURİYELİ TARIM İŞÇİLERİNİ TAŞIYAN MİNİBÜS DEVRİLDİ: 3 ÖLÜ, 16 YARALI

admin | 02 Temmuz 2018 | Genel, Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Arslanköy yolunda Suriyeli tarım işçilerini taşıyan minibüsün devrilmesi sonucu 3 kişi hayatını kaybederken, 16 kişinin de yaralandığı bildirildi.

Mersin sabah saatlerinde Arslanköy yolundan gelen acı haberle sarsıldı. Suriyeli tarım işçilerini taşıyan minibüs, Arslanköy yolunda devrildi.

 

Kazanın ardından olay yerinde adeta can pazarı yaşandı. Kaza yerine ulaşan ambulanslar ve itfaiye ekipleri, yaralıları kurtarmak için yoğun çaba sarf etti. Kazada ilk belirleme göre 3 kişi olay yerinde hayatını kaybetti, yaralanan 16 kişi de ambulanslarla Mersin Şehir Hastanesi ile Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı.

 

KOCAMAZ HASTANE’DE YARALILARIN SAĞLIK DURUMUYLA İLGİLİ BİLGİ ALDI

 

Kazanın ardından yaralıların hastanelere sevk edilmesiyle birlikte Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz da yaralıların durumunu öğrenmek için Hastane’ye gitti. Başkan Kocamaz konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Tarsus’tan tarım işçisi götüren aracın Mersin-Arslanköy yolunda yaptığı kaza sonucu yaralananların son durumlarını öğrenmek üzere Mersin Şehir Hastanesi’ne geldik. Elim kaza sonucu hayatını kaybedenlere Cenab-ı Allah’tan rahmet, yaralılara ise acil şifalar diliyorum” dedi.

 

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle