Hoşgeldiniz  

STANTI KURDULAR ARDINDAN ORTADAN KAYBOLDULAR

admin | 09 Şubat 2017 | Dünya, Ekonomi, Genel, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Berlin’de 8 Şubat’ta başlayan Fruit Logistica Fuar’ına katılarak stant açan MTSO heyeti, “temaslarda” bulunmak üzere fuar alanından ayrılınca ziyaretçi saatinde stant boş kaldı. MTSO stantından bilgi almak isteyen ziyaretçiler boş stanta bakarak “fazlasıyla” bilgi sahibi oldular!

mtsofuarberlinstantboş

Sansasyonelhaber.net / ÖZEL HABER – Berlin’de 8 Şubat’ta başlayan Fruit Logistica Fuarı tüm hızıyla sürüyor. MTSO da sektörel açıdan önemli bu fuara katılım sağlayarak stant açtı.

 

Geçen yıl 130 farklı ülkeden 70 bin ziyaretçinin katıldığı Fruit Logistica Fuarı’na 83 farklı ülkeden 2 bin 884 yabancı firma stantlı katılım gerçekleştirmişti. Fuarda ev sahipliği yapan firmalar; taze meyve ve sebzeler, kurutulmuş meyve ve kuruyemişler, ambalajlama ve etiketleme, ulaştırma ve lojistik sistemleri, taşıma ve depolama, basın ve medya, bilgisayar ve internet çözümleri, yetiştiricilik sistemleri alanlarında faaliyet gösteriyor.

 

Bu kadar önemli bir fuara katılım sağlayan MTSO heyeti Berlin’de farklı temaslarda da bulunuyor. Yapılan program hatası nedeniyle fuar ziyaretçi saatinde stant başında bir yetkili bulunamaması adeta skandal yarattı. MTSO stantına gelerek bilgi sahibi olmak isteyen katılımcılar, stantta görevli kimse bulamayınca sadece bakınmakla yetindiler.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle