Hoşgeldiniz  

SON MECLİS TOPLANTISINDA PARA YOK DİYE HİZMET ETMEYECEĞİNİ SÖYLEYEN SEÇER’E SOĞUK DUŞ!

admin | 10 Temmuz 2020 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

CHP’li Vahap Seçer, son Meclis oturumunda istediği 250 Milyon TL borçlanma yetkisini alamamış, bir çok temel hizmeti bile yerine getiremeyeceğini açık açık söylemişti. Dün Genel Başkan Kılıçdaroğlu ile bir araya gelen CHP’li Vahap Seçer’e bir şok da Kılıçdaroğlu’ndan geldi: “Bunlar hiçbir şekilde halka yansıtılmayacak!”

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara’nın Gölbaşı ilçesinde Ankara Büyükşehir Belediyesi Mogan Sosyal Tesislerinde, Büyükşehir Belediye Başkanları Toplantısına başkanlık etti. Kemal Kılıçdaroğlu, basına kapalı gerçekleşen ve yaklaşık 4 saat süren toplantının ardından CHP’li Seçer’in son oturumdaki açıklamalarının da tam tersi açıklamalar yapması Seçer cephesinde şok yarattı.

“BORÇLANMA OLMAZSA BEN BU ARABAYI YÜRÜTEMEM” DEMİŞTİ!

Meclis’ten 250 Milyon TL borçlanma yetkisi isteyen CHP’li Vahap Seçer, oylama öncesinde borçlanma olmazsa kara bir tablo çizerek meclis üyelerini ikna etmeye çalışmıştı. Borçlanma yetkisini meclisten alamayan Seçer, belediye başkanlarına da hizmet beklemeyin mesajı vermiş, bu da meclisi bir anda germişti. 15 aydır hizmet üretemeyen Vahap Seçer, bütün planını borçlanma üzerine yaptığından bundan sonra temel hizmetleri bile gerçekleştiremeyeceğini de açık açık anlatmıştı.

Seçer, “Şimdi ben borçlanmaya gitmezsem sakat kalırım. Çalışanım etkilenir. Çalışanım maaş alamaz. Ben esnafın bedelini ödeyemem. Ben akaryakıt alamam. Otobüs çalışamaz. Yatırımlarımı yapamam, çevreyi temizleyemem, sinekle mücadele yapamam. Ben bu arabayı bu şekilde yürütemem” diye konuşmuştu.

KILIÇDAROĞLU’NDAN SEÇER’E SOĞUK DUŞ: “HALKA YANSITMADAN SORUNLAR ÇÖZÜLECEK!”

Belediye Başkanlarıyla yapılan toplantının ardından açıklama yapan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Pandemi dolayısıyla bazı gelirlerin düştüğünü ifade etti.

Toplantıda aralarında Vahap Seçerin de bulunduğu bazı başkanların meclisten borçlanma onayı alamadığını, bu nedenle de temel hizmetlerin bile yapılmasının güç olduğunu Kılıçdaroğlu’na söyledikleri, Kılıçdaroğlu’nun da tüm sorunlar “halka sirayet etmeden çözülecek” talimatını verdiği ileri sürüldü.

Kılıçdaroğlu, “Süreç hala devam ediyor, sorunlar var aşılması gerekiyor. Bundan sonra nasıl bir yön, yöntem izlenecek bunu da konuştuk. Belediye gelirlerinde belli düşüşler var; ama bunlar hiçbir şekilde halka yansıtılmayacak” demesi, borçlanma olmadığı takdirde hiçbir hizmet yapmayan Vahap Seçer’de de soğuk duş etkisi yarattı.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle