Hoşgeldiniz  

SON DAKİKA… İŞÇİ KIYIMI CHP’Lİ SEÇER VE MHP’Lİ MAHMUT TAT’I KAPIŞTIRDI!

admin | 10 Ağustos 2021 | Genel, Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler A- A+

CHP’li Vahap Seçer yönetiminin önceki dönem işçilerine karşı kıyımını eleştiren MHP’li Meclis Üyesi Mahmut Tat’a sert çıkan CHP’li Seçer, MHP’ye oy oranı üzerinden yüklendi. İkili arasında sert tartışmalar yaşandı.

Mersin Büyükşehir Meclisi’nin Ağustos Ayı oturumunda söz alan MHP’li Meclis Üyesi Mahmut Tat, CHP’li Seçer’in işçi kıyımını sürdürdüğünü ifade etti.

MHP’li Tat, “İşçi çıkışları devam ediyor. Sayın Genel Başkanınız seçimden önce söz verdi. İşinde olan hiçbir işçi işten çıkarılmayacak dedi. Ama bakıyoruz işinde, gücünde olan işçilerin kıyımı devam ediyor. Allah korusun, ülke iktidarına CHP gelirse kamu işçilerine de mi eziyet çektireceksiniz? İşçilere eziyet etmek sizin tercihiniz olabilir ama bu eziyete son vermenizi talep ediyorum” dedi.

MHP’li Tat’ın üzerine söz alan CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, MHP’ye oy oranlarıyla yüklendi. CHP’li Seçer, “Yani MHP’yi tebrik ediyorum. Mersin’de yüzde 7 oy oranındasınız. Aşağı yukarı Türkiye’de de bu oy oranına sahipsiniz. Küçük ortaksınız ama sanki büyük ortakmış gibi her konuya müdahale ediyorsunuz. Benim Genel Başkanıma laf söyleyecek kapasitede değilsiniz. Ben kimseye vicdansızlık yapmadım. Çalışan işçi çalışıyor. Burayı Ocağın arka bahçesi yapmışsınız” dedi.

İşçi kıyımı nedeniyle müfettiş incelemesi geçirdiğini kaydeden CHP’li Seçer, “Müfettiş üstüne müfettiş gönderiyorsunuz. Gene gönderin, hep gönderin. İnsanları üstüme salıyorsunuz. Bunu yapmayın” diye konuştu.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle