Hoşgeldiniz  

SON DAKİKA… BÜYÜKŞEHİR MECLİS TOPLANTISI ŞEHİT CENAZESİ DOLAYISIYLA SALI’YA ERTELENDİ!

admin | 14 Şubat 2021 | Genel, Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Gara’da şehit edilen Bozyazılı Polis Memuru Sedat Yabalak’ın cenaze programı dolayısıyla yarın yapılacak Büyükşehir Meclis oturumunun Cumhur ittifakı Meclis üyelerinin talebini ardından Salı gününe ertelendiği duyuruldu.

5 yıl önce kızı ve eşinin yanındayken kaçırılan ve o günden bu yana PKK’nı elinde esir tutulan Bozyazılı Polis Memuru Sedat Yabalak, kalleşçe şehit edilmişti.

Pazartesi günü memleketi Bozyazı’ya defnedilecek olan Şehit Yabalak’ın cenaze programı dolayısıyla yine yarın gerçekleştirilecek olan Büyükşehir Meclis oturumunun da Salı gününe ertelendiği duyuruldu.

Erteleme talebinin Cuhur ittifakı meclis üyeleri tarafından idareye bildirildiği ve talebin idare tarafından uygun görülerek, Salı gününe ertelendiği kaydedildi.

Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, “15 Şubat 2021 Pazartesi saat 14:00’de yapılacak olan Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Şubat Ayı Toplantısının 2. Birleşimi, Şehidimiz Polis Memuru Sedat YABALAK’ın cenazesinin Bozyazı İlçesinde aynı gün öğle namazını müteakip defini nedeniyle, 16 Şubat 2021 Salı Günü saat 14:00’e ertelenmiştir” denildi.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle