Hoşgeldiniz  

SON DAKİKA… AKKUYU’DA PLANLI PATLATMADA MADDİ HASAR OLUŞTU… VALİLİK’TEN AÇIKLAMA GELDİ!

admin | 19 Ocak 2021 | Genel, Gündem, Son Dakika, Teknoloji, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Bugün akşam saatlerine Akkuyu Nükleer Güç Santrali bölgesinde meydana gelen patlamada Büyükeceli’de baz ev ve seralar zarar gördü. Mersin Valiliği yaşanan olayla ilgil açıklama yaptı.

Akşam saatlerinde Akkuyu Nükleer Güç Santrali bölgesinde meydana gelen patlama Büyükeceli’de paniğe neden oldu. Bazı ev ve cam seraların patlamadan etkilendiği ve zarar gördüğü tespit edildi.

Meydana gelen patlamayla ilgili açıklama yapan Mersin Valiliği, patlamanın planlı patlatma olduğunu, bu patlatma için gerekli incelemelerin başlatıldığını duyurdu. Açıklamada “sorumlular hakkında gerekli işlemler yapılacaktır” ifadesi dikkat çekti.

Açıklamada, “İlimiz Akkuyu Nükleer Güç Santrali Bölgesinde bugün yapılan planlı patlatma sonucu patlamanın etkisiyle Büyükeceli bölgemizde ev ve seralarda meydana gelen zararların tespitine yönelik zarar tespit komisyonu kurulmuş olup gerekli çalışmalara başlanmıştır. Bu çerçevede vatandaşlarımızın zararları tazmin edilecektir. Patlatma ile ilgili gerekli incelemeleri yapmak üzere Emniyet Genel Müdürlüğü Özel Güvenlik Denetleme Başkanlığı’ndan bir ekip görevlendirilmiştir. Konu her yönüyle incelenecek ve sorumlular hakkında gerekli işlemler yapılacaktır” denildi.

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle