Hoşgeldiniz  

SON AÇIKLAMA TARSUS’U İYİCE KARIŞTIRDI: “HABERİ TEZGAHLAYAN 2 KALEMŞÖRÜN BİRİSİ TARSUSLU DİĞERİ ULUSALDAN!”

admin | 03 Mart 2021 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Geçtiğimiz hafta ulusal medyada yayın yapan haber sitelerinde Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan ile ortaya atılan gayri meşru ilişki ve çocuk haberlerine karşı Bozdoğan en sonunda sessizliğini bozdu. Bozdoğan iddiaları asılsız olarak nitelendirdi ve Yargı’ya başvurduğunu söyledi.

Geçtiğimiz hafta İstanbul merkezli ulusal çapta yayın yapan bir internet sitesinde Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan ile ilgili “gayri meşru ilişkisi ve bundan bir çocuğu var” iddiaları üzerinden haber yapılmış, CHP Genel Merkezi’nin bu iddialar üzerine Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun’un Bozdoğan’la görüşeceği haberde yer bulmuştu.

Uzun süren sessizliğini Tarsus Belediye Meclisi’nde bozan Başkan Haluk Bozdoğan, iddiaları asılsız olarak nitelendirdi ve haberi yapan kişilerle ilgili Yargı yoluna başvurduğunu kaydetti. Bozdoğan iddialarını bir üst seviyeye çıkartarak, bu asılsız iddialardan kimlerin sorumlu olduğunu da bildiğini söyledi.

“BİNLERCE ÇOCUK, O AHLAKSIZ HABERİ YAPANLARIN YÜZÜNE TÜKÜRECEK!”

İddiayı gündeme taşıyan gazetecileri “onursuz” olmakla itham eden Haluk Bozdoğan, “Namuslu olmayan, ahlaklı olmayan, erdemli olmayan çocuklarımızla kurduğumuz bu tertemiz ilişkinin kuyusunu kazarak, yasak bir aşktan çocuğum olduğunu iddia eden, bunu her saat başı haberleştirip paylaşma gayretinde bulunan onursuz gazetecilere buradan meclis kürsüsünden, 95 Bin Tarsuslu vatandaşımızın oy verdiği Tarsus Belediye Başkanlığı Makamımdan seslenmek istiyorum. İki oğlum biri Mehmet, biri Mert, bir kızım adı Hidayet ve en az onlar kadar sevdiğim binlerce oğlum, binlerce kızım var. Ali’dir, Ömer’dir, Ayşe’dir, Sultandır, Merve’dir. Ne mutlu ki hiç birisi bu asılsız haberi yapanlar kadar ahlaksız ve haysiyetsiz değiller. Bu asılsız, dayanaksız, tezgâhlanarak paylaşılan haberleri ahlaksızlıklarını ve onursuzluklarının hesabını ben değil o çocuklar soracak. Okulda soracaklar, derste soracaklar, sırada soracaklar. Yüzlerine tükürecekler bundan emin olun” dedi.

“HUKUKİ MÜCADELEYİ BAŞLATTIM!”

Asılsız iddiaları gündeme taşıyanların da kimliklerini bildiğini açıklayan Tarsus Belediye Başkanı Bozdoğan, “Bu haberi tezgahlayan birisi maalesef Tarsuslu diğeri ulusal medyada kalem tutan iki kalemşörede sesleniyorum. Avukatlarım asılsız haberleriniz için gerekli hukuki mücadeleyi başlatmışlardır. Gazetecilik mesleğini ayaklar altına alarak yaşlarından, başlarından, meslektaşlarından utanmadan dedikodu yapanlarla mücadelem bugün değil ilelebet sürecektir” diye konuştu.

TÜM KAMUOYU BOZDOĞAN’A “KİM OLDUKLARINI AÇIKLA” DEDİ

Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan’ın asılsız olarak nitelendirdiği iddiaları ulusal medyaya taşıyan isimleri bildiğini açıklaması Tarsus kamuoyunda bomba etkisi yarattı.

Tarsus’ta görev yapan gazetecilerin tamamını töhmet altında bırakan bu açıklamanın ardından Tarsus kamuoyu Başkan Bozdoğan’dan suç duyurusunda bulunduğu kişilerin kim olduklarını da açıklamasını istedi.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle