Hoşgeldiniz  

SOLCU EFSANESİ SONA ERDİ… ÖZYİĞİT VE TARHAN SOROSÇULARLA, BOZDOĞAN PROTESTODA…

admin | 13 Haziran 2019 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

CHP’li Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan ve Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, Soros destekli TESEV ve sol kesimin hain ilan ettiği Friedrich Ebert Vakfı’nın Mersin’de gerçekleştirdiği etkinlikte konuşmacı olarak yer aldı. Yine konuşmacı olarak davet edilen CHP’li Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan etkinliğe katılmadı. Özyiğit ve Tarhan etkinliğin ardından solcuların büyük tepkisini çekti.

CHP’li Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit ve Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan Türkiye Ekonomik ve Sosyal Etütler Vakfı (TESEV), Yurttaşlık Derneği ve Friedrich-Ebert-Stiftung tarafından Yenişehir Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen “Katılımcı Kent Yönetişimi için Yerel Yönetim ve Kooperatif İşbirliği” başlıklı panele katıldılar.

“SAĞDA MASONLUK NEYSE SOLDA SOROSCULUK O’DUR!”

Kırgızistan, Gürcistan, Ukrayna’da turuncu devrim ve Suriye, Libya Mısır’da devam eden Arap baharının temelinde yatan adam finans devi George Soros’un Türkiye’de desteklediği kurumların başında gelen TESEV uzun süredir sol cenahta tepki çeken bir yapı olarak dikkat çekiyordu.

“EBERT VAKFI’NIN EMPERYALİZMİN BİR ÖRGÜTÜ OLDUĞU GÜN GİBİ ORTADA”

Yine Panelin diğer destekleyicisi Friedrich-Ebert-Stiftung Vakfı Alman menşeili bir dernek. Almanya’da komünist hareketin önderleri Karl Liebknecht ile Rosa Luxemburg cinayetlerinin sorumlusu olarak gösterilen vakfın kurucusu Friedrich Ebert de sol cenahta “hain” olarak ilan edilmişti.

TARHAN VE ÖZYİĞİT ÇİZİK YEDİ, BOZDOĞAN BÜYÜDÜ

Bu 2 tartışmalı derneğin konuşmacı davetini geri çevirmeyen CHP’li Tarhan ve Özyiğit de söyleşinin ardından sol kesimde tepkiye neden oldu. Üstüne üstlük davetliler arasında yer alan CHP’li Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan’ın konferansa TESEV ve Ebert tepkisi nedeniyle katılmadığının iddia edilmesinin üzerine “Halkçı Tarhan” ve “Çipras Özyiğit” lakaplı başkanların da solculukları tartışılır hale geldi.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle