Hoşgeldiniz  

ŞOK İDDİA… MHP’Lİ ANAMUR BELEDİYE BAŞKANI TÜRE’Yİ ÜLKÜ OCAKLARINA ALMADILAR!

admin | 14 Aralık 2016 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

15 Temmuz darbe gününden beri parti teşkilatıyla yaşadığı sorunlarla gündeme gelen MHP’li Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe’nin Ülkü Ocakları’nda gerçekleşen bir programa alınmadığı iddia edildi.

tureocagasokulmadi

15 Temmuz darbe gününden 1 gün önce darbeden haberi olduğu iddiasıyla sorgulanan ve serbest bırakılan MHP’li Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe’nin teşkilatla sürtüşmesinin artarak sürdüğü iddia edildi.

 

MHP’li Anamur Belediye Başkanı eski asker Mehmet Türe’nin, 14 Temmuz günü akşam saatlerinde terör örgütü FETÖ’nün sözde imamı Şeref Emil’in evine giderek, “Yarın kutlama var hazırlıklara başlayın” parolasıyla darbeyi haber verdiği iddiasıyla Anamur Cumhuriyet Savcılığı tarafından ifadesi alınmıştı. Türe’nin şifreli olarak verdiği talimattan sonra sözde imam Emil’in harekete geçerek, FETÖ’nün tabanını mobilize ettiği ve darbeye destek sağlamak için çalışma başlattığı iddia edimiş, Türe Savcılık sorgusunun ardından serbest bırakılmıştı.

 

Bu olayın ardından Türe’ye bir ok da MHP Mersin İl Başkanlığından gelmişti. Türe, “İl Yönetim Kurulumuz, ülkemizin yaşadığı bu zor günlerde partimizi töhmet altında bırakacak haksız iddia ve suçlamalara meydan vermemek üzere Anamur Belediye başkanımız Mehmet Türe hakkında, Parti Tüzüğümüzün 81. Maddesi gereğince dava sonuçlanıncaya kadar “tedbirli olarak il disiplin kuruluna sevk etmiştir” gerekçesiyle Disipline sevk edilmişti. Türe’ye destek veren Anamur İlçe Teşkilatı da fesh edilmişti.

 

Geçtiğimiz gün Anamur Ülkü Ocakları’nın gerçekleştirdiği  İstanbul’da meydana gelen hain saldırıda şehit olan polisler ve sivil vatandaşlar için Kuran-ı Kerim tilaveti ve Mevlid-i şerif okuma programına Belediye Başkanı Mehmet Türe’nin alınmadığı iddiası gündeme bomba gibi düştü. İddiaya göre Ülkü Ocaklarının programına katılmak üzere binaya gelen Türe’nin Ocağa alınmadığı iddia edildi. Kapıda Başkan Türe ile Ülkü Ocakları başkanı Hüseyin Batun’un görüştüğü, görüşmenin ardından Türe’nin Ocak’tan ayrıldığı iddiası Anamur’da günün konusu oldu.

 

 

 

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

ŞOK İDDİA… MHP’Lİ ANAMUR BELEDİYE BAŞKANI TÜRE’Yİ ÜLKÜ OCAKLARINA ALMADILAR! için 1 yorum

  1. Ahmet dedi ki:

    Ula denizler adam bir haftadır hastahane de sadece cuma namazı na çıktı ne biçim adamsınız yahu

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle