Hoşgeldiniz  

ŞOK HABER… ANAMUR BELEDİYESİ’NDE MAAŞLAR ÖDENEMEDİ!

admin | 15 Şubat 2017 | Dünya, Genel, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Haciz kıskacındaki Anamur Belediyesi’nde işler hiç iyi gitmiyor. Anamur Belediyesi, 15’inde ödemesi gereken maaşları ödeyemedi. Çalışanların endişeli bekleyişi sürüyor.

ANAMURMAAŞÖDENEMEDİ

Sansasyonelhaber.net / ÖZEL HABER – Anamur Belediyesi’nde maaş şoku yaşanıyor. Her ayın 15’inde ödenen maaşların bu ay ödenemediği bildirildi.

 

Maaşların durumuyla ilgili çalışanlara “Bugün halletmeye çalışacağım” diyen Belediye Başkanı Türe’nin sorunu nasıl çözeceği de merakla ve endişeyle bekleniyor. Makam aracına bile haciz konan Türe’nin kaynağı bulsa bile, Belediye hesaplarında haciz olduğu için ödemeyi nasıl yapacağı da Anamur kamuoyunun gündeminde tartışılmaya başlandı bile.

 

Belediye çalışanları ise huzursuz. Maaşlarını alamayan personelin çaresizce beklemeye başladığı kaydedildi. Sabah bankamatikten boş dönen personele “Bugün halletmeye çalışacağım” diyen Başkan Türe’nin henüz ödemeyi yapamadığı da gelen bilgiler arasında.

 

Anamur Belediyesi’nde maaş ödenememesi durumu en son 1984-1989 yılları arasında görev yapan Enis Turgay döneminde yaşanmıştı.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle