Hoşgeldiniz  

“SİYASETİ MTSO’YA SOKMADIM” DİYEN AŞUT İÇİN ŞOK İDDİALAR

admin | 23 Temmuz 2017 | Ekonomi, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Geçtiğimiz günlerde düzenlediği basın toplantısında aday olmayacağını açıklayan MTSO başkanı Şerafettin Aşut, konuşmasında “Siyaseti odamıza sokmadım” demişti. Aşut’un “siyaseti” nerelere soktuğu ile ilgili iddialar dudak uçuklattı.

MTSO başkanı Şerafettin Aşut’un geçtiğimiz gün yaptığı açıklamaların yankısı sürüyor. MTSO’ya yakın kaynaklar üyelerin büyük kısmı tarafından “Aday olmayacağım” açıklamasını samimi bulmazken, ortaya atılan iddialar da Aşut’u iyice köşeye sıkıştırmaya yetti.

 

“MTSO YÖNETİMİ SALT’IN ODASINDA KURULDU”

 

Konuşmasında “MTSO başkanlığım boyunca siyaseti Odamıza sokmadım, sokmamaya çalıştım” ifadelerini kullanan Aşut’a geçtiğimiz yıl katıldığı bir radyo programında Ak Parti Mersin eski SKM Başkanı Turgay Akyüz, “Son MTSO seçimlerinde Aşut’un yönetimi dönemin İl Başkanı Mekin Merter Salt’ın odasında kuruldu. Aşut, gece İl başkanı Salt’la görüştü yönetimi birlikte yazdılar” iddiasında bulunmuştu.

 

EVET-HAYIR ÇALIŞMASINDA DİVAN OTEL’E YÜKLÜ ÖDEME Mİ YAPILDI?

 

Aşut’un bu açıklamasının ardından ortaya atılan şok bir iddia gündeme bomba gibi düştü. Aşut’un bu açıklamasının ardından görüşlerini açıklayan bazı MTSO Üyeleri, “Siyaseti Oda’ya sokmayan Aşut, referandum kampanyası için Sayın Başbakanımız Mersin’e geldiğinde Yenişehir Fuar Alanında MTSO’nun Başbakanımız şerefine verdiği akşam yemeği için Divan Otel’e kaç TL ödedi? 300 bin TL mi yoksa 500 bin TL mi? Sayın Başbakanımız referandum çalışması için değil de olağan bir ortamda gelmiş olsa anlarız. Bu odaya siyaset sokmak demek değil midir? Aşut gözümüzün içine baka baka bu iddiaya da cevap versin” diyerek tepkilerini dile getirdiler.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle