Hoşgeldiniz  

SİTE YÖNETİMLERİNDEN SİTE SAKİNLERİNE MESAJ ATILMAYA BAŞLANDI: “BAHÇE YASSAH!”

admin | 29 Nisan 2021 | Genel, Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Tam kapanma tedbirleri sitelerde oturan vatandaşların bahçelerine kadar yansıdı. Mersin’deki bazı sitelerin yöneticiler, site sakinlerinin telefonlarına “Bahçeye çıkmak yasak, sorumluluk bizde” mesajı attı.

İçişleri Bakanlığınca 81 il valiliğine Tam Kapanma Tedbirleri konulu gönderilen genelgede, tam gün uygulanacak sokağa çıkma kısıtlaması tedbirinin konut sitelerinde de uygulanmasını temin etmek amacıyla site yönetimlerine sorumluluk verildiği belirtildi.

Tedbirlerin konut sitelerinde uygulanmasının yönetici sorumluluğunda olduğu aktarılan genelgede, “Tam gün uygulanacak sokağa çıkma kısıtlaması tedbirinin konut sitelerinde de uygulanmasını temin etmek amacıyla site yönetimlerine sorumluluk verilecek, site içerisinde izinsiz şekilde dışarı çıkan kişilerin (özellikle çocukların ve gençlerin) ikametlerine dönmeleri konusunda uyarılmaları sağlanacaktır” ifadeleri kullanıldı.

SİTE YÖNETİMLERİNDEN İLK TALİMAT: “BAHÇEYE ÇIKMAK YASAK!”

İçişleri Bakanlığı’nın genelgesinin site yönetimlerine de tebliğ edilmesinin ardından site yönetimleri aldıkları bu “sorumluluk yetkisince” harekete geçti

Mersin’deki bazı sitelerin yönetimlerinin bu kapsamda konut sahiplerinin cep telefonlarına kısa mesaj ve whatsApp grupları aracılığıyla uyarı mesajı atması dikkat çekti.

Site yönetimleri mesajlarında, “Sayın Kat Malikimiz, İçişleri Bakanlığı’nın Tam Kapanma Tedbirleri tebliğinin 5. Maddesi: Site içerisinde de bahçeye çıkışlar (özellikle çocukların ve gençlerin) engellenmesi site yönetimlerinin sorumluluğundadır. Gereği 29/04/2021 Perşembe gününden itibaren bahçeye çıkılmayacaktır” uyarılarıyla konut sahiplerini bilgilendirdi.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle