Hoşgeldiniz  

ŞİMDİ SEÇER’İN KUZENİ OLMAK VARMIŞ: BİRİ “BALLI” DANIŞMANI BİRİ “TORPİLLİ” DAİRE BAŞKANI!

admin | 17 Kasım 2021 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

CHP’li Vahap Seçer’in Danışmanı olan kuzeni Semih Gökayaz’la ilgili iddialar hala tartışılırken, diğer kuzeni Sosyal ve Kültür İşleri Daire Başkanı Serdal Gökayaz’a tanınan “Başkan Seçer imtiyazları” da Taş Bina koridorlarında yankılandı.

Her fırsatta liyakatten bahseden CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in, akraba atamalarında yeni şok iddialar ortaya atıldı.

İktidara yakınlığıyla bilinen Sabah Gazetesi Yazarı Ersin Ramoğlu’nun CHP’li Seçer’in Danışman kadrosundaki kuzeni Semih Gökayaz ile ilgili iddiaları Mersin kamuoyunu sallamıştı. Ramoğlu, Semih Gökayaz için “Soralım şimdi CHP’li Seçer’e; Gökayaz’ı belediyenin kaç şirketinin yönetimine soktun? Belediyeye işçi alımından icra takiplerine kadar hemen her işle o ilgileniyor neden?. Kuzen Gökayaz’a bu işler karşılığında ne kadar ücret ödemektesin? Mersin’den milletvekili olacağı iddiaları doğru mudur?” iddialarını gündeme taşımıştı.

GÖKAYAZ KARDEŞLER, SEÇER’DEN TORPİLLİ!

CHP’li Seçer’in Danışmanı olan Semih Gökayaz’la ilgili iddialar Mersin genelinde tartışılırken, diğer kuzen ve Semih Gökayaz’ın kardeşi Serdal Gökayaz’la ilgili iddialar Taş Bina’da yankılandı.

Seçer’in Sosyal ve Kültür İşleri Daire Başkanı olarak atadığı kuzeni Serdal Gökayaz’ın “Başkandan torpilli” iddiaları şok yarattı.

Evi Adana’da bulunan Serdal Gökayaz’ın her gün Belediye’nin resmi aracıyla Adana’daki evinden alınıp kuruma getirildiği, akşam mesai bitiminde de Adana’ya evine bırakıldığı öne sürüldü. Gökayaz’ın eşine de yine ücreti Belediye tarafından ödenen kiralık araç tahsisi yapıldığı iddiası bomba etkisi yaratırken, Tarsus’ta yaşayan ailesinin de hafta sonları belediye araçlarıyla özel işlerini hallettiği iddiası yok artık dedirtti.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle