Hoşgeldiniz  

ŞİMDİ DE CHP’YE AFİŞ ŞOKU: “O AFİŞLERİ KALDIRIN!”

admin | 17 Haziran 2018 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

CHP’nin elektrik direklerindeki Erdoğan ve Bahçeli afişlerinin kaldırılmasına yönelik girişimine bir misilleme de MHP’den geldi. MHP Yenişehir ilçe başkanlığının şikayetini yerinde bulan Yenişehir İlçe Seçim Kurulu, CHP ve İYİ Parti bayraklarıyla Meral Akşener posterlerinin kaldırılmasına karar verdi.

CHP’nin sakal şovuyla tanınan ve vu dönem aday olmayan milletvekili Aytuğ Atıcı’nın şikyateiye başlayan afiş atışmasına bir misilleme de MHP kanadından geldi.

 

MHP Yenişehir İlçe Başkanlığının şikayeti üzerinde karar veren Yenişehir İlçe Seçim Kurulu Başkanlığı, Güvenevler Mahallesi 1. Cadde Güven Sitesi Önü ve karşısı ile orta refüj üzerinde gidiş ve dönüş yolları üzerinde CHP parti bayraklarının kaldırılmasına karar verdi.

 

Kararda ayrıca Güven Sitesi önündeki trafo üstünde yer alan CHP ve İYİ Parti afişlerinin ve yine Göçmen Kavşağı’ndaki ve 2. Çevre Yolu’ndaki Çatı Restaurant kavşağındaki Meral Akşener fotoğraflarının bulunduğu bayrak ve flamaların da kaldırılmasına karar verildiği de belirtildi.

 

AFİŞLERİ İLK CHP ŞİKAYET ETMİŞTİ

 

CHP Mersin Milletvekili Aytuğ Atıcı, Mersin’de elektrik direklerine özel aparatlı Erdoğan ve Bahçeli afişlerinin indirilmesi için Seçim Kuruluna başvurmuş ve seçim kurulundan da kaldırılması yönünde karar çıkarılmıştı.

 

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle