Hoşgeldiniz  

SIKIŞINCA TOPLAR BASIN BÜRO’YA ATILDI

admin | 21 Ağustos 2017 | Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

MTSO başkanı Şerafetin Aşut’un ve Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna’nın kendi kişisel sosyal paylaşım hesaplarından yapılan skandal beğeni ve paylaşımların faturası kurumlarının basın bürolarına kesildi.

Sosyal Medyada ilk bomba Toroslar belediye Başkanı Hamit Tuna’da patladı. Sahte bir twitter hesabından yapılan Mersin İl Emniyet Müdürü ile ilgili iftira dolu twite beğeni koyan Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, olayın ortaya çıkmasının ardından Basın büro aracılığıyla basın açıklaması yaptı. Tuna’nın kendi adına olan twitter hesabından iftira dolu twite beğeninin bilgisi dışında konulduğu, bu beğeninin görüldüğü anda Tuna tarafından kaldırıldığı, Tuna’nın bu beğeniyi kimin koyduğuna ilişkin araştırmalara başladığı gibi özrü kabahatinden büyük açıklama geldi.

 

AŞUT İÇİN KENDİNİ FEDA ETTİ

 

Yine bugün MTSO başkanı Şerafettin Aşut’un mevcut meslek komitesi temsilcileri varken, önümüzdeki genel kurulda “seçtireceği” iddia edilen isimleri komite temsilcisi olarak sosyal medya hesabından göstermesinin yankıları sürüyor. Son olarak MTSO basın büroda görevli Derya Eğrican Güleç, yine sosyal medya üzerinden “ Başkanımızın ziyaretlerini MTSO Basın Birimi olarak ziyaret sonrasında güncel olarak paylaşma gayretiyle hareket ediyoruz. Ziyaret yoğunluğundan bu paylaşım sırasında yanlış anlaşılmaya yol açacak ifadelere yer verilmiştir. Sehven yapılan bu hata ile ilgili başta Komite Başkanımız Görkem Aksoy olmak üzere Komite Üyelerimiz Fatih Kısa, Hacı Ibrahim Bilir, Nebahat Demir ile Atilla Barsan’dan özür dileriz” açıklaması yaparak tüm sorumluluğu üzerine aldı.

 

MTSO ve Toroslar Belediyesi gibi Mersin’in kalbi konumundaki kurumları senelerce yöneten Aşut ve Tuna’nın kendi ekibini kontrol edememesi de ayrıca eleştiri konusu oldu.

 

 

 

 

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle