Hoşgeldiniz  

SICAK HABER… CHP’Lİ BAŞARIR’IN FEZLEKESİ MECLİS’E GELDİ!

admin | 14 Ekim 2021 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır’ın, ‘Devletin ordusu Katar’a satılmıştır’ sözleri ile ilgili dokunulmazlığının kaldırılması için hazırlanan fezleke Meclis’e gönderildi.

4 milletvekili hakkında Meclis’e gönderilen Cumhurbaşkanlığı fezlekeleri, Meclis Başkanlığı tarafından Anayasa-Adalet Karma Komisyonu’na yollandı.

2 HDP’Lİ, 1 CHP’Lİ, 1 DE TİP’Lİ VEKİL BULUNUYOR

Gelen dosyalar arasında; HDP Diyarbakır Milletvekili Garo Paylan ile Şırnak Milletvekili Hüseyin Kaçmaz, Türkiye İşçi Partisi İstanbul Milletvekili Ahmet Şık ve Cumhuriyet Halk Partisi Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır’a ait 1’er dosya bulunuyor.

BAŞARIR İÇİN SORUŞTURMA BAŞLATILMIŞTI

CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, bir televizyon programında ‘Tank-Palet Fabrikası’ tartışmaları sırasında skandal ifadeler kullanmıştı. Başarır, kahraman Mehmetçik’i hedef almış, ‘Türk ordusu Katar’a satılmıştır’ demişti.

Bu sözler Türkiye’yi ayağa kaldırırken, vatandaşlardan ve siyasilerden tepki yağmıştı. Bu gelişmeler üzerine Başarır hakkında soruşturma başlatılmıştı.

CHP’li vekil ile ilgili süren fezleke çalışmalarında sıcak bir gelişme yaşandı. Başarır’ın dokunulmazlığının kaldırılması için hazırlanan fezleke TBMM’ye ulaştı.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle