Hoşgeldiniz  

SERVET KOCA AÇIKLADI: “İLK ADAYIMIZ HAMİT TUNA’YDI, ÜZEYİR GÜLEÇ 8 YIL MHP İL SEKRETERİYDİ ONA GÜVENDİM!”

admin | 27 Temmuz 2019 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Akla hayale gelmeyecek kumpas organizasyonunun baş aktörü İYİ Parti eski Mersin İl Başkanı Servet Koca, 31 Mart yerel seçimleri öncesinde İYİ Parti’nin ilk adayının Cumhur adayı Hamit Tuna olduğunu açıkladı. Koca, kumpası yönetmekle suçladığı Üzeyir Güleç’le ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı.

31 Mart yerel seçimlerinin ilk büyük demokrasi katlinin baş aktörü İYİ Parti eski Mersin İl Başkanı Servet Koca’nın açıklamaları, kafaları karıştırmaya devam ediyor.

5 aylık suskunluğunun ardından birden konuşmaya karar veren Koca, suçlunun kendisi değil, il sekreteri Üzeyir Güleç olduğunu açıklamıştı.

Genel merkezden gelen evrakları saklamakla itham ettiği Üzeyir Güleç’e güvendiğini kaydeden Koca, “Üzeyir Güleç’e sonsuz güvenim nedeniyle bu hale düştüm. Güleç’in 40 yılı aşkın süren bir bankacılık geçmişi var. 40 yıl boyunca evrak okumuş, yorumlamış birisi. 8 yıl MHP’de il sekreteri olmuş. Öyle rast gele bu göreve seçilmiş biri değil” diye konuştu.

ŞOK…ŞOK…ŞOK… İYİ PARTİ’NİN İLK ADAYI HAMİT TUNA’YMIŞ!

İYİ Parti olarak aday belirleme sürecinde ilk adaylarını da açıklayan Koca söylediği isimle şok yarattı. Koca, “Bizim ilk adayımız Sayın Hamit Tuna’ydı. Daha sonra Kocamaz’ın AK Parti ve CHP görüşmelerinin ardından karar Kocamaz da kılındı” demesi soru işaretlerini arttırdı.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle