Hoşgeldiniz  

SERDAL’IN AÇILIŞ ŞOVUNA “FİKRİ SAĞLAR” MİSİLLEMESİ!

admin | 03 Aralık 2017 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

İl Yönetiminin CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu için hazırladığı Mersin programı delik deşik oldu. Serdal Kuyucuoğlu şovundan sonra bir gövde gösterisi de bir diğer Mersin Büyükşehir aday adayı Fikri Sağlar’dan geldi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Mersin programının yankıları sürüyor. 2019 yerel seçimleri için erken start alan CHP Mersin’de Büyükşehir aday adayları, Kılıçdaroğlu’nun bu gezisini fırsata çevirmek için yoğun mücadele verdiler.

 

CHP Mersin Milletvekili ve Büyükşehir aday adayı Serdal Kuyucuoğlu, il yönetiminin karşı gelmesine rağmen alternatif program hazırlayarak, Genel Başkan’a kendi seçim bürosunu açtırtmayı başardı. Büyük tartışmalara neden olan açılışa misilleme bir başka aday adayı CHP Pm Üyesi ve Mersin Milletvekili Fikri Sağlar’dan geldi.

 

Fikri Sağlar da kendi ekibinden olan Mezitli İlçe Başkanı Gökhan Gök’e apar topar yeni ilçe binasının açılışını  CHP Lideri Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla yaptırdı. Mezitli Belediyesi’nin temel atma ve toplu açılış töreninin ardından Mezitli İlçe örgütünün yeni binasının açılışını gerçekleştiren Kılıçdaroğlu, bu alternatif programlar nedeniyle Mersin programını 2 saat geç tamamladı.

 

Sabah saatlerinde kendi sosyal medya hesabından açılışı duyuran Fikri Sağlar, tüm partilileri yeni ilçe binasının açılışına davet etti. Yakın zamanda kurultaya gidecek olan ve karşısında rakip bulunan İlçe Başkanı Gökhan Gök’ün adını davetiyede ısrarla vurgulayan Sağlar’ın bu hamlesi de CHP içindeki mücadelenin sertliğini ortaya koymaya yetti: “Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu bugün saat:17:00 Mezitli ilçe Başkanımız Gökhan Gök ve çalışma arkadaşlarının partimize kazandırdığı yeni ilçe binasının açılışını yapacaktır. CHP Mezitli İlçe Binası açılışına tüm halkımız davetlidir.”

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle