Hoşgeldiniz  

SERDAL TAKİPTE… KILIÇDAROĞLU’NU BİR AN OLSUN YALNIZ BIRAKMIYOR!

admin | 04 Kasım 2017 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun Ak Parti’ye yerel seçimlerin erkene çekilmesi çağrısının ardından Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığını isteyen Mersin Milletvekili Serdal Kuyucuoğlu, Genel Başkanı bir an olsun yalnız bırakmıyor.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Bursa’nın Orhaneli ve İnegöl ilçelerinde kanaat önderleri, muhtarlar ve Yörük Türkmen derneklerinin temsilcileriyle bir araya geldi. Büyükşehir adaylığı isteyen CHP Mersin Milletvekili Serdal Kuyucuoğlu da, Genel Başkan’ın programlarında yer aldı.

 

CHP Lideri Kılıçdaroğlu, Hükümet’e erken yerel seçim çağrısı yapmış, Kılıçdaroğlu’na yakınlığıyla bilinen CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin de adayların büyük ölçüde netleştirildiğini ifade etmişti.

 

CHP’nin Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olmak isteyen Serdal Kuyucuoğlu da işi sıkı tutuyor. CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun diğer il gezilerine de katılan Kuyucuoğlu, en son Bursa gezisinde Genel Başkanını yalnız bırakmadı. Kuyucuoğlu’nun adaylık markajının ne kadar etkili olup olmayacağı da önseçime giderek adayını belirleyecek olan CHP mersin tabanında da merakla bekleniyor.

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle