Hoşgeldiniz  

SEKTÖR TEMSİLCİLERİNDEN BAKAN ELVAN’A TEŞEKKÜR

admin | 05 Nisan 2017 | Ekonomi, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

TÜGİAD Çukurova Şube Derneği Başkanı Gül Akyürek, kendisine ait fabrikada Bakan Lütfi Elvan’ı ağırladı. Akyürek, Mersin’de kurulmak istenen Tarım Teknolojileri İhtisas Organize Sanayi Bölgesi için Elvan’ın sunduğu katkıları anlattı.

Kalkınma Bakanı ve Ak Parti Mersin Milletveklili Lütfi Elvan, Mersin’de referandum kapsamında temaslarını sürdürüyor. Türkiye Genç İş Adamları Derneği Çukurova Şube Başkanı Gül Akyürek’in sahibi olduğu firmada fabrika çalışanlarıyla buluşan Bakan Elvan, 16 Nisan’da gerçekleştirilecek olan Anayasa Değişikliği referandumuyla ilgili bilgiler verdi.

 

TÜGİAD Başkanı Gül Akyürek de Bakan Elvan’ın Mersin iş dünyasına sunduğu katklıları anlattı. Mersin İhtisas Organize Sanayiciler Derneği Başkanlığını da yürüten Akyürek, Mersin’e kurulmak istenen Tarım Teknolojileri ve Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmaları bir çatı altında toplayacak olan Tarım Teknolojileri İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nin kurulması için Bakan Elvan’ın yardımlarını aktardı. Akyürek, “Sayın Bakanımız, bu organize sanayi bölgesinin kurulması için ciddi çaba sarf etmiştir. Açılması için gerekli olan bürokratik işlemlerin tamamlanması 5 yılımızı alacaktı. Ancak Sayın Bakanımızın girişimleriyle ancak 5 yılda tamamlanacak olan işlemler 1 yılda halloldu. Sektörümüz adına kendilerine huzurlarınızda şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle