Hoşgeldiniz  

ŞEHİTOĞLU MU ORGANİZE ETTİ?

admin | 23 Ekim 2017 | Dünya, Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Evinin önünde sıkıldığı iddia edilen kurşunlardan Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ı sorumlu tutarak, skandallarında çığır açan Gazeteci Vahap Şehitoğlu’na Başkan Kocamaz’dan çok sert yanıt geldi.

Mersin Gazeteciler Cemiyeti “Onursal” Başkanı Vahap Şehitoğlu, dün gece Kepirli’deki evinde silahlı saldırıya uğradığını iddia etmiş, olay yerine gelen Jandarma 3 mermi kovanı tespit etmişti. Olayın ardından sahibi olduğu internet sitesinden haber yapan Şehitoğlu, saldırıdan açıkça Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ı hedef göstermişti.

 

Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz da bugün yazılı bir açıklama yaparak Şehitoğlu’nun iddialarına yanıt verdi. Başkan Kocamaz, yeni bir iddiada bulunarak, gerçekleştiği öne sürülen saldırının, Şehitoğlu tarafından organize edilmiş olabileceğini ileri sürdü.

 

Kocamaz, “Kendisinin ifade ettiği bu olayın nasıl ve ne şekilde gerçekleştirildiği konusunda bizim hiçbir fikrimiz yoktur hatta bir kumpas olduğu ve kendisinin yaptırdığı yönünde kuşkularımız vardır. Böyle bir konuda herhangi bir görgü tanığı var mıdır? Şu anda bunu bilmiyoruz. Şayet böyle bir olay yaşanmışsa biz de bir an evvel suçluların yakalanmasını ve adalete teslim edilmesini bekliyoruz. Böyle bir hadise gerçekten olmuş mudur? Yoksa Şehitoğlu’nun yeni bir senaryosu mudur bir an evvel tespit edilmesini bekliyoruz. Şayet kendisinin ifade ettiği gibi çakar lambalı bir araçtan silah sıkılmış ise herkes görmüştür. Üstelik kendisi de takip etmiş ama ulaşamamışmış ve bu olayı şu ana kadar kendisi ve eşinden başka hiç kimse görmemişmiş. Böyle bir olay nasıl gerçekleşebilir bu da ayrıca merak konusudur. Kendisi olaydan hiçbir haberimiz olmadığı halde bizi bu şekilde suçlayabiliyorsa bizim de aklımıza ‘bu senaryoyu yazıp oynatan acaba Vahap Şehitoğlu mudur?’ sorusu geliyor. Vahap Şehitoğlu, yoksa ruhsatsız ve kaçak olarak işlettiği lokantasının tespit edilip suç duyurusunda bulunulmasından etkilenerek mi böyle bir yola başvurdu bunun da araştırılması gerekir” dedi

 

Şehitoğlu için suç duyurusunda bulunduğunu da ifade eden Başkan Kocamaz açıklamasını şöyle sürdürdü: “Ben şahsım olarak, bu şahsın 1,5 yıldır şahsımı itham ederek, töhmet altında bulundurarak attığı iftiralarda olduğu gibi yine suç duyurusunda bulunup hakkımı adli mercilerde elbette arayacağım. Böylesine alçak ve aşağılayıcı yollarla şahsımı töhmet altına sokan her kim olursa olsun sonuna kadar mücadele edeceğimi de tüm kamuoyunun bilmesini istiyorum.”

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle