Hoşgeldiniz  

SEDAT PEKER’İN “MERSİN” İŞARETİ… 8. VİDEOSUNDA MERSİN’DEN Mİ BAHSEDECEK?

admin | 23 Mayıs 2021 | Genel, Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Sedat Peker, “Hayata korkusuzca bakanlar, ölümden korkmazlar” başlığı ile 7. videosunu yükledi. Uğur Mumcu cinayeti, Kutlu Adalı’nın öldürülmesi ve Binali Yıldırım’ın oğlu hakkında çarpıcı iddialarda bulunan Peker, 8. videoda neler olacağına dair ipucu verdi.

Sedat Peker, yüklediği videolarla gündemi sarsmaya devam ediyor. Sedat Peker, Uğur Mumcu cinayeti, Binali Yıldırım’ın oğlu Erkan Yıldırım ve Kutlu Adalı’nın öldürülmesi hakkında şoke eden iddialarda bulundu. Peker, 8. videoda hakkında da ipucu verdi.

Dubai’de olduğu bilinen Sedat Peker’in, 7. videosunda çekimlerini yaptığı mekanı değiştirdiği görüldü. Peker, bu kez bir toplantı odasından yayın yaptı.

Peker ise mekanın değişme nedenini şu sözlerle açıkladı:

“Türkiye’den kalabalık misafirlerimiz geldi. Ben Abdulkadir Selvi ile Süleyman Soylu’yu bekliyordum ama onlar gelmedi. Her zamanki yaptıkları gibi devleti işin içine karıştırdılar. O yüzden bir yer değişikliği yaptık. Belki önümüzdeki günlerde bir yer değişikliği daha yapmayı düşünüyoruz.” dedi.

Peker’in videosunda bir detay ise dikkat çekti. Arkasına yazı tahtası koyan Peker’in tahtaya “İran, Mersin ve Sabiha Gökçen” yazdığı görüldü. Ayrıca “?” ile birlikte “S ve D” harflerinin yer aldığı görüldü. 7’nci videoda tabloda yazan “İran, Mersin ve Sabiha Gökçen” bilgilerine değinmeyen Peker’in 8. video için ipucu verdiği öne sürüldü.

İŞTE PEKER’İN ARKASINDAKİ TAHTADA YAZANLAR:

Ayrıca Peker’in arkasındaki beyaz tahtada şu 3 kitap yer aldı;

– Oral Çalışlar: Hazreti Ali

– Mümin Sekman: Her Şey Seninle Başlar

– Dostoyevski: Ezilmiş ve Aşağılanmışlar360

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle