Hoşgeldiniz  

SEÇER’Lİ YÖNETİMDEN YENİ İTİRAF! KOCAMAZ’IN KURDUĞU ATÖLYE MALİYETLERİ AZALTIYORMUŞ…

admin | 16 Temmuz 2019 | Dünya, Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Önceki dönem Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz yönetimi tarafından kurulan marangoz atölyesi ile kent mobilyalarının üretimi CHP’li Seçer döneminde de devam ediyor. Seçer yönetimi yaptığı açıklamada atölye sayesinde kentin ihtiyacı olan Mobilyaların düşük maliyetle üretildiği de açık açık belirtildi.  

Büyükşehir yasasının ardından göreve gelen önceki dönem Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ın kurduğu yapıların verimliliği yeni dönemde göreve gelen CHP’li Vahap Seçer tarafından da uygulanmayı sürdürüyor.

Maliyetlerin azaltılması hedefiyle kurulan kent mobilyaları üretim atölyesi de yine Seçer döneminde üretime tam gaz devam ediyor.

Mersin’in ihtiyacı olan kamelya, bank, piknik masası, saksı gibi kentin her noktasında kullanılan mobilyaların üretiminin yanı sıra okul, sağlık ocağı ve karakollarda kullanılan mobilyaların imalatının da düşük maliyetlerle karşılandığı yeni yönetim tarafından açıklandı.

Cumhuriyet tarihinde görülmemiş bir hizmet ağı üreterek, Mersin’in her noktasına hizmet veren Kocamaz’lı Büyükşehir yönetimi, kurduğu yapıyı da sağlıklı bir şekilde yeni gelen yönetime devretmenin haklı gururunu yaşıyor.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle