Hoşgeldiniz  

SEÇER’İN “KOCAMAZ SENDROMU!” YAPTIKLARINI DA YIKMAYA BAŞLADI!

admin | 10 Nisan 2022 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

CHP’li Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Tarsus’un simgesi haline gelen Yarenlik alanındaki Millet Çeşmesini haftanın son çalışma günü olan Cuma günü herkesin gözü önünde yıktı. Bu yıkım, başta Tarsus olmak üzere Mersin genelinde büyük tepki topladı.

Mersin tarihinin hizmet konusunda gelmiş geçmiş en başarısız belediye başkanı olduğu hemen her çevrece artık kabul edilen CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Tarsus’un simgesi haline gelen Yarenlik alanındaki Millet Çeşmesini haftanın son çalışma günü olan Cuma günü herkesin gözü önünde yıktı.

Tarsus’u 20 yıl boyunca başarıyla yöneten, ardından bu başarısını Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı olarak taçlandıran Burhanettin Kocamaz’ın akla hayale gelmeyecek bir kumpas organizasyonuyla seçimlere katılamaması nedeniyle, yokluktan seçim kazanan CHP’li Seçer, Kocamaz’ın vatandaşlar tarafından yoğun şekilde göreve çağrılmasının intikamını Kocamaz döneminin eserlerinden çıkarmaya başladı.

Yıkıma sosyal medya üzerinden tepki gösteren Burhanettin Kocamaz’a başta Tarsuslar olmak üzere Mersin genelinden destek yağdı. Kocamaz’ın “Kocamaz’ın Kente kazandırdığı eserleri yıkıp yok edebilirsiniz! Ama gönüllerden silmeye asla gücünüz yetmez!” paylaşımının altına destek mesajları yağdıran vatandaşlar, simge noktanın sırf çekememezlik nedeniyle yıkımına da tepki gösterdi.

Yıktığı bölgeye ne yapacağı belli olmayan, tepkiyle kendilerini arayanlara “Yeni bir projemiz var” bahanesini ortaya koyan ama ne yapılacağının projesini bile gösteremeyen CHP’li Seçer’in, kendi partisinin 11 büyükşehir belediye başkanının başarı değerlendirmesinde sonuncu çıkarak, genel merkez desteğini bile kaybetmesinin acısını Kocamaz dönemi eserlerini yıkmayla alıyor…

SEÇER MİLLET İTİFAKINA DA ZARAR VERMEYE BAŞLADI: OLMAYACAK PROJE İÇİN MİLET İTTİFAKI GENEL BAŞKANLARINA TEMEL ATTIRDI

Partisi CHP’nin de içinde yer aldığı Millet İttifakı Genel Başkanlarını toplayarak göstermelik metro temel atma töreni düzenleyen, daha kaynağı bile ayarlanmadan bir delici çalıştıran, Genel Başkanlar gider gitmez şantiyeyi kızağa çeken CHP’li Seçer, ittifak genel başkanlarını da Türkiye kamuoyu önünde zor duruma düşürerek iyice tükenmişti.

Burhanettin Kocamaz’ın Mersin genelinde halk tarafından tekrardan göreve çağrılmasını kabullenemeyen Seçer’in Kocamaz dönemi eserlerini yok etmeye çalışması da kamuoyunda tepkiyle karşılandı.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle