Hoşgeldiniz  

SEÇER’İN DEV(!) PROJESİ İLE İLGİLİ ŞOK İDDİA: GARİBAN KAZANSIN DİYE VERDİLER, RANTA KURBAN GİTTİ!

admin | 07 Mart 2020 | Dünya, Genel, Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

CHP’li Vahap Seçer’in dev (!) projesi olarak Mersinlilere sunulan seyyar satıcı arabalarının, dar gelirli ya da işsiz vatandaşlar yerine durumu iyi olan işletme sahiplerine verildiği iddiası şok yarattı. Seçer’in sahilde verdiği yeri ve arabayı kapan kişiler araçların başına eleman almak için sosyal medya üzerinden ilan vermesi skandalı gözler önüne serdi.

CHP’li Mersin Büyükşehir Belediyesi, Kültür Parkta satış yapacak 25 seyyar satıcıya araçlar vermiş, Kültür Park içerisinde düzenli satış yapmaları hususunda kolaylık sağlanmıştı.

DEV PROJE BANDOYLA DUYURULMUŞTU!

İşsiz ve dar gelirli vatandaşların düzenli çalışmalarının sağlanacağı projede, ortaya çıkan bir ilan şok yarattı. Bu araçların dar gelirli vatandaşlar yerine büyük işletmelere verildiği sosyal medyada aranan “bayan eleman” ilanıyla gözler önüne serildi.

ADNAN MENDERES’TE YENİ RANT KAPISI!

Sosyal medyada dolaşan ilanda “Adnan Menderes Bulvarı’ndaki mısır-çay tezgahı için bayan eleman alınacaktır” ifadesi, araçların rant kurbanı olduğu iddiasını güçlendirdi. Sahilde tezgah açarak nafakasını çıkaran satıcılar yerine, sermaye sahiplerine gittiği öne sürülen araçların, Adnan Menderes üzerinde yeni bir rant kapısı açarak, tekelleşme yarattığı iddia edildi.

SOSYAL MEDYA KARIŞTI: “İŞÇİ ALIMLARINDAKİ ADALETİNİ BELEDİYEMİZ BURADA DA GÖSTERMİŞ!”

CHP’li Seçer’in çorba ve çamaşır kafe dışındaki DEV projesi olarak sunulan seyyar tezgahlarının da yeni rant alanı açtığı iddiası sosyal medya üzerinden de büyük tepki topladı. Tepkilerini yine sosyal medya üzerinden dile getiren vatandaşlar, “Belediyemiz işçi alımlarındaki adaletini burada da konuşturmuş olacak ki birileri yine belediyemizin adaletinden istifade etmiş. Adam yeri almış, başına eleman dikiyor. Gerçekten ihtiyacı olanın ve olanıyla yetinen değil de açgözlünün kazandığı bu sistem ne zaman düzelecek?” ifadeleriyle Büyükşehir’in hizmet anlayışını eleştirdi.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle