Hoşgeldiniz  

SEÇER’İN BİR BUNU DEMEDİĞİ KALMIŞTI: “PERSONELİMİZ BİZİ PROVOKE EDİYOR”

admin | 12 Eylül 2019 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın daveti üzerine Külliye’de buluşan 30 büyükşehir belediye başkanı arasında yer alan CHP’li Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in toplantı sonrasında yaptığı açıklama şok yarattı. Seçer, personelini suçladı ve “provokatör” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın büyükşehir belediye başkanlarıyla yaptığı toplantının ardından CHP’li büyükşehir belediye başkanları açıklama yaptı. Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar basının sorularını yanıtladı.

“İŞÇİLER TARAFINDAN PROVOKE EDİLİYORUZ!”

Burada konuşan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, toplantıda gündeme gelen işçi çıkarmalarla ilgili konuştu. Seçer’in, işçi çıkarmalar konusunda konuşurken işçiler tarafından provoke edildiğini söylemesi şok yarattı.

Vahap Seçer’in, “Mersin’de işçi çıkarmalarla ilgili bir protesto vardı ama bir bardak suda fırtına çıkarmadan başka bir şey değil. Benim Su ve Kanalizasyon İdaresi’nde işçi performansından dolayı işten çıkarılan işçiler vardı ama belediyede böyle bir durum yokken bile provokasyona uğruyoruz. İş yavaşlatma, vatandaşa kötü muamele, hizmet götürülen diğer alanlarda personelimiz bizi sıkıntıya sokuyor” açıklamasıyla işçileri zan altında bırakması da tepkiyle karşılandı.

“BEN CHP’Lİ BİR BAŞKAN OLARAK CUMHURBAŞKAMIZA MÜTEŞEKKİRİM”

Toplantıyla ilgili detaylar da veren Seçer, “Sıkıntılarımızı dile getirdik ama CHP’li belediyeler olarak bakanlıklarda sıkıntı yaşamadığımızı söyleyemeyiz. Genel sekreter atayamadık. Bazı konularda beklemedeyiz. Ama örneğin Mersin’de raylı sistem projemiz var, Cumhurbaşkanlığı’nda yatırım programına alınmasını bekliyorduk ve bu geçen hafta onaylandı. Ben de CHP’li bir başkan olarak kendisine müteşekkir olduğumu ifade ettim. Bundan sonra da kurumlarda bekleyen evraklarımızın işleme geçmesini beklediğimi söyledim” açıklamasında bulundu.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle