Hoşgeldiniz  

SEÇER’DEN KENDİ BÜROKRATLARINA AĞIR İTHAM… KİM HIRSIZLIKTAN GİTTİ, KİM SİYASETTEN!

admin | 10 Ekim 2019 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

31 Mart yerel seçimlerinin ardından göreve gelen CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, 6 aylık görev süresi boyunca kafa kadrosundaki “oturmamışlıkla” ilgili konuştu.

31 Mart yerel seçimlerinin ardından göreve gelen CHP’li Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, 6 aylık görev süresini değerlendirdiği basın toplantısında, kafa kadrosu olarak tabir edilen daire başkanlıklarında yaşanan değişim sıkıntısı hakkında konuştu.

Sıkıntı kavramının göreceli olduğuna dikkat çeken CHP’li Seçer, “Size göre sıkıntıdır, bana göre değildir. Benim baktığım taraftan ensemi karartacak bir durum yok. Sıkıntı olmayan yerde sıkıntı vardır. Çünkü orada hareket yoktur. Daha iyisini istiyoruz, beğenmiyoruz, daha iyisi olsun istiyoruz. Daha çalışkanı, daha liyakatlisi vesaire bu sürüp gidecek. Bu durmayacak” diyerek daire başkanlıklarında daha çok değişim olacağı sinyalini verdi.

Kadrosundan memnun olduğunu kaydeden CHP’li Seçer, görevden alınan ve ayrılan bürokratlarla ilgili de şok ifadeler kullandı. Seçer, görevden ayrılan bazı isimleri siyaset yapmaktan tutun da hırsızlığa varana kadar ağır ithamlarla töhmet altında bırakması büyük tepki çekti.

KAMUOYU “HIRSIZ KİM AÇIKLAMASI BEKLİYOR: “ADAM HIRSIZSA BENİM NE İŞİM VAR ONUNLA!”

Seçer şöyle devam etti: “Memnun olmadığım arkadaşım da hiç kırılmasın bana. Beni kara kaşıma kara gözüme vatandaş seçmedi. Bu adam bir şeyler yapacak dedi. Bu adam düzgün bir şeyler yapacak dedi. Bizim paramızı çarçur etmeyecek, yedirmeyecek, haramilere göndermeyecek. Bana güvendi insanlar. Ben de aynı şekilde personel istiyorum. Adam hırsızsa benim ne işim var onunla? Adam liyakatsizse, adam gelmiş orada siyaset yapıyorsa benim veya bir başka partinin müsaade edemem. Bana genel başkanımın talimatıdır; seçildim bir hafta sonra toplantıya çağrıldım. Mersin Büyükşehir Belediyesi’nde 1 kişi siyaset yapacak, o da Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer. Burası Dingo’nun ahırı değil. Herkes işini yapacak. Biz getireceğiz bizim insanımızı, o getirecek kendi insanını. Herkes yan gelip, maaş alacak. Memleket benden hizmet bekliyor. Hiç umurumda bile değil. Ben 4,5 yıl bildiğimi yapacağım. Doğruyu yapacağım. Ben kadromdan da memnunum. Eğer ki ayak uyduramayan arkadaşımız olursa onlarla da tekrardan bir değişikliğe gideriz.”

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle