Hoşgeldiniz  

SEÇER, EN AZ OY ALDIĞI İLÇELERİ TURLADI… 14 AYDIR ÇAKTIĞI ÇİVİ YOK, ÖNCEKİ DÖNEMDE VATANDAŞIN İSTEDİĞİ VE YAPILANLARI İSE KÖTÜLEDİ DURDU!

admin | 16 Haziran 2020 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Normalleşme dönemi sonrasında Batı Mersin’i turlayan CHP’li Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, skandal ifadeler kullanarak önceki dönemde vatandaş ve meclis üyeleri tarafından ısrarla talep edilen ve önceki dönem yönetimi tarafından hayata geçirilen hizmetleri aşağılaması büyük tepki çekti.

CHP’li Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Batı Mersin’i turladı. 14 aydır elle tutulur hiçbir hizmet gerçekleştirmeyen CHP’li Vahap Seçer’in, Gülnar ve Anamur’da vatandaşların ısrarla yapılmasını istediği ve önceki dönem yönetimi tarafından gerçekleştirilen hizmetleri beğenmemesi şaşkınlıkla karşılandı.  

Seçer, önceki dönemde yapılan Gülnar ve Anamur’da yapılan otogar projelerini yanlış yatırım ve israf olarak gördüklerini belirtmesi ise şok yarattı!

GÜLNAR’A YENİ OTOGARI LAYIK GÖRMEDİ!

Gülnar’da yapılan otogarı inceleyen CHP’li Seçer, Gülnarlıların çok istediği bu yatırım için “İsraf, böyle yatırım mı olur” ifadelerini kullanması ilçede büyük şok yarattı.

VATANDAŞ İSTEDİ, KOCAMAZ YAPTI!

Gülnar’da büyük bir eksiklik olarak görülen otogar, önceki dönemde yapılmış ve 2018 yılında da hizmet vermeye başlamıştı. Yeni otogar Gülnarlılar tarafından memnuniyetle karşılanmıştı.

İHTİYACIMIZ OLAN BİR HİZMETTİ!

Önceki dönem Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’a teşekkürlerini sunan dönemin Gülnar Belediye Başkanı Ahmet Günel, yeni yapılan otogar için “İhtiyacımız olan bir hizmetti” demişti. Ahmet Günel, “Burası önceden insanımızın geçmeye korktuğu ıssız bir mevkiiydi, 100 metre ilerisi çöplüktü. Çöplüğü kapatarak mesire alanını yaptık. Sonra da Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından Gülnar’a yakışan bu otogarın yapımına başlandı. Burhanettin Başkanımızın ilçelere yapılmak üzere söz verdiği otogarların ilki olma özelliğine sahip olan bu otogar Gülnarımızın ihtiyacı olan bir hizmetti” ifadelerini kullanmıştı.

ANAMURLULAR İSTEDİ, KOCAMAZ HAYATA GEÇİRDİ

Mersin’in en batı ilçesi ve Antalya’ya açılan kapısı Anamur’da 2018 yılında yine önceki dönem Büyükşehir yönetimince hayata geçirilen otogar, ilçenin vizyonuna yakışır bir biçimde projelendirilmişti.

ANAMUR’UN MODERN BİR OTOGARA İHTİYACI VARDI

Anamur Belediyesi’nin önceki yönetiminin ihtiyaçları belirleyerek Büyükşehir’e sunduğu talepler doğrultusunda projelendirilen Anamur Otogarı için dönemin Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe, “Anamur’un yeni ve daha modern bir otogara ihtiyacı vardı. Bunu Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz ile birlikte yapmanın mutluluğunu yaşıyorum. Anamur’un bu noktadaki haklı talebini yerinde görerek hayata geçiren Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız Burhanettin Kocamaz’a teşekkür ediyorum” demişti.

YENİ BİR ŞEY YAPMAK YOK, MEVCUT YAPILANLARA KONMAK VAR!

CHP’li Seçer ise bu modern otogarı gereksiz buldu ve MESKİ ile beraber Belediye koordinasyonunu da oraya taşımaya karar verdi. Anamur’a yeni hizmet binaları kazandırmaktansa mevcut yapıları kendi birimleri için kullanacak olan CHP’li başkana da tepkiler artmaya başladı.

HİZMETİ GEÇTİK, MESKİ’Yİ BİLE ÖZELLEŞTİREREK ÜSTÜNDEN ATTI

Yıllarca hizmetlerde ihmal edilen 2. Bölge tarihinin en yoğun hizmetini önceki dönem Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz döneminde almıştı. Yaklaşık 14 aydır CHP’li yönetim tarafından gözle görülür bir hizmet alamayan 2. Bölge, son olarak evlatlarının çalıştığı MESKİ’nin de yeni yönetimce özelleştirilmesinin şokuyla sarsılmıştı.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle