Hoşgeldiniz  

ŞARAP REZALETİNİ PAYLAŞAN BÜYÜKŞEHİR İŞÇİLERİ TAKİPTE… BOMBA İDDİA!

admin | 01 Ocak 2021 | Dünya, Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Yılbaşı promosyonu olarak belediye meclis üyeleri ve çok sayıda STK temsilcisine “şarap” yollayan CHP’li Seçer, toplumun tüm kesiminin tepkisini çekmişti. MHP ve AK Parti İl Başkanı ile Ülkü Ocakları Mersin Şube Başkanının sosyal medya açıklamalarını paylaşan milliyetçi/muhafazakar işçilere Seçer yönetiminden uyarı geldiği ve paylaşımları yayanların işten çıkarılma tehdidi aldığı öne sürüldü.

CHP’li Vahap Seçer’in belediye meclis üyeleri, ilçe belediye başkanları ve çok sayıda STK temsilcisine yolladığı şaraplara tepkiler artarak sürüyor.

Hemen hemen toplumun tüm kesiminin tepkisini çeken ve hediyeyi saygısızca bulan kamuoyunda Seçer’e tepkiler sürerken, Seçer yönetiminden belediye bünyesindeki işçilere flaş yaptırım iddiası geldi.

MHP’Lİ GÖLGELİ VE ÜNEL, AK PARTİLİ ERCİK HESAPLARINA BEĞENİ KOYAN ÇALIŞANLAR DA TAKİPTE!

Şarap dağıtımının ardından tepkilerini sosyal medyadan gösteren MHP İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli, AK Parti Mersin İl Başkanı Cesim Ercik ve Mersin Ülkü Ocakları Başkanı Çağrı Ünel’in paylaşımlarına beğeni koyan, paylaşan büyükşehir belediye işçilerine Seçer yönetimi tarafından uyarı geldiği hatta bazı işçilerin sürgün ve işlerini kaybetme tehdidi aldığı iddiası gündeme bomba gibi düştü.

CHP’li yönetimin bu iş için ekip kurduğu ve çalışanların sosyal medya hesaplarının mercek atına alındığı iddia edilirken, MHP’li Gölgeli Ünel ile AK Partili Ercik’in paylaşımlarına beğeni koyan büyükşehir personelinin fişlendiği öne sürüldü.

FLAŞ İDDİA: “İŞÇİLERE HABER SALINDI, BEĞENENLER KAPININ ÖNÜNE KONACAK!”

Önceki dönemde işe alınan işçilere “mesaj” verildiğini de öne süren Büyükşehir’e yakın kaynaklar, sosyal medyada Seçer’in şarap rezaletini eleştiren paylaşım yapan personelin belediyeden ilişiğinin kesileceğinin duyurulduğu iddiası Mersin gündemini salladı.

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle