Hoşgeldiniz  

ŞAKA GİBİ: CHP’Lİ BELEDİYELER ELEKTRİĞİ VE DOĞALGAZI DA KESMEYECEKMİŞ? HANGİ YETKİYLE!!

admin | 19 Mart 2020 | Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) ile ilgili olarak partisinin belediyelerine “Kimsenin elektriğini, suyunu ve doğalgazını kesmeyeceksiniz” diye talimat verdiğini aktardı. Belediyelerin elektrik ve doğalgaza nasıl müdahale edeceği de merak konusu oldu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla ilgili olarak kişisel Twitter hesabında bir video mesaj paylaştı.

Kılıçdaroğlu, “Fedakarlık mı? Fedakarlığı devletten en büyük geliri elde eden kesimlerin yapması lazım. Memurun, işçinin, emeklinin, işsizin fedakarlık yapacak hali kalmadı. Bu süreçte merkezi hükümete görev düşüyor, belediyelere de görev düşüyor. Biz kendi belediyelerimize talimat verdik, kimsenin elektriğini, suyunu ve doğalgazını kesmeyeceksiniz” dedi.

CHP’li Belediyelere talimat verdiğini aktaran CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun “talimatı” sosyal medyada gündem oldu. Belediyelerin su dışında elektrik ve doğalgaza nasıl müdahale edeceği de sosyal medyada en çok tartışılan konu oldu.

TEK YETKİ SUYDU, ONU DA KESMEME KARARI ALINMIŞTI ZATEN!

Geçtiğimiz son Meclis’te CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, borcu 300 TL’yi aşan abonelerin sularının kesildiğini söylemişti. Seçer, koronavirüs nedeniyle kesilmiş olan an-bonelerin suyunun yeniden bağlanacağını diğer abonelerin de koronovirüs tehdidi sürdüğü süre boyunca kesme işlemine uğramayacağını açıklamıştı.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle