Hoşgeldiniz  

SAĞLIK BAKAN YARDIMCISI, MERSİN FOTOSUYLA 20 YILLIK DEĞİŞİMİ PAYLAŞTI!

admin | 08 Mayıs 2021 | Genel, Gündem, Sağlık, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Sağlık Bakanlığı Bakan Yardımcısı Dr. Şuayip Birinci de “20yearschallange” akımını bu değişime uyarlayarak “20 Yıl Önce Türkiye” etiketiyle bir paylaşım yaptı. Dr. Birinci’nin paylaşımında, 20 yıl öncesine ait hastane koridorlarında bekleyen hastaların fotoğrafı ve günümüzden, Mersin Şehir Hastanesi’nden bir kare yer aldı.

Sosyal medyada her gün yeni bir akımla kullanıcılar kendilerini ifade ediyor.

Son birkaç günde ise insanlar, sosyal medyanın challange (meydan okuma) geleneğinden hareketle, “20yearschallange” etiketiyle 20 yıllık değişimlerini fotoğraflarla paylaşırken sosyal medyada nostalji rüzgarları esiyor.

MERSİN ŞEHİR HASTANESİYLE “20 YILLIK DEĞİŞİM

Sağlık Bakanlığı Bakan Yardımcısı Dr. Şuayip Birinci de 20yearschallange akımını bu değişime uyarlayarak “20 Yıl Önce Türkiye” etiketiyle bir paylaşım yaptı.

Dr. Birinci’nin paylaşımında, 20 yıl öncesine ait hastane koridorlarında bekleyen hastaların fotoğrafı ve günümüzden, Mersin Şehir Hastanesi’nden bir kare yer aldı.

Bakan Yardımcısı Şuayip Birinci, Mersin Şehir Hastanesi’nin resmini koyarak, “20 yıl önce BU KUYRUKLARDA anne karnında hayata gözlerini açmayı bekleyen bu günün gençleri, artık 5 yıldızlı otel konforunda sağlık hizmetine erişiyor” paylaşımını yaptı.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle