Hoşgeldiniz  

SAĞLAM İDDİA… AŞUT KOMİTELERİ BELİRLEMEK İÇİN HAREKETE GEÇTİ

admin | 08 Ağustos 2017 | Dünya, Ekonomi, Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Bir basın toplantısı gerçekleştirerek Ekim ayında yapılacak Genel Kurul’da başkanlığa aday olmayacağını açıklayan MTSO Başkanı Şerafettin Aşut’un, başkanı belirleyecek olan meslek komiteleri yönetimlerini oluşturmak için çalışma yaptığı iddia edildi.

MTSO’da hareketli günler yaşanıyor. Ekim ayında gerçekleştirilecek genel kurulda MTSO Başkanı Şerafettin Aşut, yaptığı basın toplantısında aday olmayacağını açıklamıştı. Ancak MTSO kulislerinde ortaya atılan şok iddia kafaları karıştırdı. MTSO Başkanı Aşut’un başkanı belirleyecek olan meslek komiteleri yönetimlerini oluşturmak için çalışmalar yaptığı iddia edildi.

 

Veda ziyaretleri ve görüş alışverişi adı altında meslek komiteleri yönetimleriyle bir araya gelen Aşut’un burada “Yeni yönetimlerinizi ben oluşturacağım, yönetim listenizde şu isimleri istiyorum” dediği iddiası iş dünyasında şok yarattı.

 

MTSO YETMEDİ, MGC’Yİ DİZAYNA BAŞLADI!

 

Aşut’la ilgili iddialar bununla da sınırlı kalmadı. Aşut’un bu yeni dönem dizaynından Mersin Gazeteciler Cemiyeti’nin de nasibini aldığı iddia edildi. Basın Yayın kuruluşlarının dahil olduğu meslek komitesi yönetimine Şerafettin Aşut’un MGC Başkanı Ahmet Ünal’ı yerleştirmek istediği öne sürülürken, MGC Başkanlığına da Turgay Demirtaş’ı işaret ettiği öne sürüldü.

 

BAHİSLER AÇILDI: ADAY MI DEĞİL Mİ?

 

Aşut hakkında ortaya atılan bu iddiaların yayılmasının ardından MTSO camiası da ikiye bölündü. Bir kısım Aşut’un aday olmayacağına kesin gözüyle bakarken, “Aday olmayacak ama istediği kişiye odayı bırakacak. Bu sebeple komite seçimleri için çalışıyor” görüşünde birleşiyor. Diğer bir görüş ise Aşut’un aday olacağı yönünde. Aşut’un başkanlığa aday olup olmayacağı kendi meslek komitesine aday olup, olmamasının ardından netleşecek.

 

Çatalpınar mutlu son

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle