Hoşgeldiniz  

RAKAM DUDAK UÇUKLATTI! MERSİN’DE KAÇAK SU KULLANANLAR SAVCILIĞA ŞİKAYET EDİLDİ

admin | 13 Kasım 2019 | Genel, Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Mersin Büyükşehir Belediyesi Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü Abone İşleri Daire Başkanlığı’na bağlı ekiplerin rutin kontrolleri sırasında ve gelen şikâyetler doğrultusunda tespit edilen kaçak ve usulsüz su kullanımlarına müdahalelerini sürdürüyor.

MESKİ Genel Müdürlüğü, usulsüz su kullanımının önüne geçmek ve kaçak su tüketimini en aza indirmek için denetimlerini sıklaştırdı.

1 Nisan 2019 tarihinden bugüne kadar gerçekleştirilen denetimlerde gerek abone olmaksızın sayaçlı olarak usulsüz su kullanan gerekse de ölçümü engellemek ve mühür kırmak suretiyle kaçak su kullanan 23 bin 689 kişi hakkında tutanak tutuldu. Kaçak ve usulsüz su kullanan 434 kişi hakkında da Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunuldu.

MESKİ Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada; “MESKİ Abone İşleri Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekiplerimiz tarafından kaçaksu kullanımını önlemek için düzenli olarak kontrolleri yapılmaktadır. Yapılan kontrollerde kaçak su kullandığını tespit ettiğimiz vatandaşlarımız hakkında yasal işlem yapıyoruz. Kaçak su kullanımını önlemek için önlemler almaya ve kontrollere devam edeceğiz. Vatandaşlarımızı bu konuda duyarlı olmaya davet ediyoruz. Usulsüz su kullanım yapanları 7 günü 24 saat hizmet veren ’Alo 185’ veya ’444 8 185’, 0 324 337 08 41 – 45 nolu  numaralı telefonun yanı sıra veya en yakın MESKİ hizmet binalarına da bildirilebilirler” denildi.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle