Hoşgeldiniz  

PERFORMANSI YÜKSEK DİYEREK ÖDÜL VERDİKLERİ PERSONELİ TAM 3 GÜN SONRA PERFORMANS DÜŞÜKLÜĞÜ GEREKÇESİYLE İŞTEN ATTILAR! İŞTE CHP’Lİ SEÇER ADALETİ…

admin | 12 Ağustos 2021 | Genel, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Önceki dönem işe alınan personelden adeta intikam alırcasına işten haksız ve hukuksuz bir şekilde çıkartan CHP’li Vahap Seçer, işten çıkartılan tüm personelin çalışmadığını öne sürmüştü. Bugün ortaya çıkan belgeler CHP’li Seçer’i resmen yalanladı.

CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in göreve geldiği günden bu yana 3 bine yakın personeli haksız ve hukuksuz bir şekilde işten çıkarmasının yankıları sürüyor.

Son meclis toplantısında işten çıkarmaları savunan CHP’li Seçer,  “Çalışana iş çok belediyede. Bakın, sokaklarınız tertemiz oldu. Orada emekçi kadınlar çalışıyor. Emekçi insanlar çalışıyor. Bir partinin gölgesine, bir ocağın, bir bucağın gölgesine gizlenen adamlar çalışmıyor. Gerçek emekçiler çalışıyor” diyerek işten çıkartılan personelin çalışmadığını, işlerine sahip çıkmadığını savunmuştu.

Bugün işten çıkartılan isimler arasında yer alan Mehmet Tokbaş’ın yaşadıkları, CHP’li Vahap Seçer’in işten çıkarmaları siyaseten yaptığını da resmen kanıtladı.

PERFORMANSI YÜKSEK DİYE ÖNCE ÖDÜLLENDİRDİLER, 3 GÜN SONRA TUTANAK TUTUP PERFORMANSI ZAYIF DİYEREK İLİŞİK KESTİLER!

İşten çıkardığı personele iftiralar atan CHP’li yönetimin, iftira attığı da Mehmet Tokbaş’ın yaşadıklarıyla ortaya çıktı.

Görev yaptığı Tarsus Otogarında Güvenlik Amiri tarafından yapılan performans değerlendirmesinde 5 üzerinden 5 alarak ödül verilen özel güvenlik personeli Mehmet Tokbaş’ın ödül aldıktan tam 3 gün sonra performans düşüklüğü gerekçesiyle işine son verilmesi kent genelinde bomba etkisi yarattı.  

PERFORMANS DEĞERLENDİRMESİNİN YALAN OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI

CHP’li Seçer yönetimi bu işten çıkarma kararıyla önceki dönem personelinin gerçekten iş performansına bakılmadan tamamen siyaseten iş çıkışı verdiği de kanıtlanmış oldu.

Her fırsatta Mersinlilerin gözünün içine baka baka işten çıkarılan personelin çalışmadığı için işten çıkarıldığını söyleyen Seçer’in, kendi atadığı müdür tarafından yüksek performans ödülü aldıktan 3 gün sonra çıkartılması yalanı da ortaya çıkardı.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle