Hoşgeldiniz  

ÖZYİĞİT’İN GAZETECİLERİ TELEFONLA DAVET ETTİĞİ “ÖZEL” BASIN TOPLANTISI ÖNCESİNDE RAMOĞLU RESTİ!

admin | 02 Ağustos 2017 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Sabah Gazetesi Köşe Yazarı Ersin Ramoğlu’nun Macit Özcan ile ilgili yazıda ismi geçen CHP Mersin İl başkanı Abdullah Özyiğit’in yarın düzenleyeceği ve Ramoğlu’na cevap vereceği basın toplantısı öncesi Ramoğlu’dan rest geldi.

Sabah Gazetesi Köşe Yazarı Ersin Ramoğlu’nun CHP’li eski Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan’ın Kocamaz’lı Büyükşehir yönetimine kurduğu kumpas iddialarını kaleme aldığı makalesinin yankıları sürüyor.

 

Yazıda adı geçen CHP Mersin İl başkanı Abdullah Özyiğit, sosyal medya üzerinden 3 Ağustos’ta başka bir konuyla ilgili yapacağı basın toplantısında Ramoğlu’nun iddialarına da cevap vereceğini duyurmuştu.

 

Ersin Ramoğlu’ndan da Özyiğit’e cevap geldi. Ramoğlu köşesinden, “Pazartesi günkü yazım tezgahları bozmuş olmalı. Mesela CHP İl Başkanı Abdullah Özyiğit, yazıda adının geçmesinden rahatsız olmuş. Bir basın toplantısı düzenleyecekmiş. Bekliyoruz. Eteklerindeki taşları döksünler bakalım” diyerek adeta rest çekti.

 

GÖZLER ÖZYİĞİT’TE

 

Ramoğlu’nun restinin ardından CHP İl başkanı Özyiğit’in basın toplantısı daha ayrı bir önem kazandı. Ramoğlu’nun iddialarına cevap vereceğini belirten Özyiğit’in de bu basın toplantısında akredite uygulaması, her basın mensubunu toplantıya davet etmemesi ve davetli basın mensuplarının telefonla aranması dikkat çekti.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle