Hoşgeldiniz  

ÖZYİĞİT’İN BEKLENTİSİ ORTAYA ÇIKTI… GENEL MERKEZ KHK’SI…

admin | 28 Aralık 2017 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

CHP Mersin İl Başkanı Abdullah Özyiğit’in kongre ile ilgili basın toplantısında söyledikleri, kendisinin stratejisini de ortaya koydu. Özyiğit’in açıklamasının satır aralarında CHP Genel Merkezi’ne bel bağladığı alenen ortaya çıktı.

12 Ocak’ta gerçekleştirilecek CHP Mersin İl Kongresi’nde aday olmayacak söylentileri ayyuka çıkan İl başkanı Abdullah Özyiğit, bugün parti binası önünde gerçekleştirdiği basın toplantısında adaylığına ilişkin açıklamalarda bulundu.

 

40 aydır CHP İl Başkanlığı görevini sürdürdüğünü kaydeden Özyiğit, “Kimin il başkanı, kimin belediye başkanı, kimin il-ilçe yöneticisi olacağının bir önemi yoktur. Konu ülkemizin geleceğidir” dedi.

 

Kendisi üzerinden siyasi spekülasyonlar yapıldığını savunan Abdullah Özyiğit, “Ben hiçbir zaman adayım demedim. Aday değilim diye de bir açıklamam olmadı. Ben sadece 12 Ocak’taki kongreye kadar il başkanıyım. Şu an ki tek hedefim 12 Ocak’ta gerçekleştireceğimiz kongrenin sağlıklı bir şekilde gerçekleştirilmesidir” diye konuştu.

 

Özyiğit, açıklamasını şöyle sürdürdü: “Genel Merkezimizle, eski il başkanlarımızla, il yöneticilerimizle, ilçe başkanlarımızla, belediye başkanlarımızla, belediye meclis üyelerimizle, milletvekillerimizle görüştüm. Dediğim gibi tek derdimiz kongremiz demokratik ve sağlıklı bir şekilde gerçekleşebilsin. CHP’de verilecek her göreve hazırım.”

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle