Hoşgeldiniz  

ÖZKAN VE ERCİK’TEN ORTAK YORUM: “BİZ BELEDİYELERİ ALIRIZ!”

admin | 30 Nisan 2017 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Referandum Mersin sonuçlarını değerlendiren Ak Parti Mersin Milletvekili Hacı Özkan ve İl Başkanı Cesim Ercik, bu oy oranlarını korudukları sürece 2019 yerel seçimlerinde belediyelerin çoğunluğunu alacaklarını iddia ettiler.

Danışma Meclisi’nde konuşan Ak Parti Mersin İl Başkanı Cesim Ercik, Mersin’de alınan yüzde 36’lık oyun korunduğu takdirde 2019 yerel seçimlerinde tüm ilçeleri alabileceklerini öne sürdü. Ercik, “21 Mayıs’ta yeniden Genel Başkanımız olacak olan Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a Mersin’den selam olsun. Bu oyumuzla 2019 yerel seçimlerinde tüm belediyeleri alabilecek güçteyiz. İnşallah 2019’da belediyeleri Dünya Liderimize hediye edeceğiz” dedi.

 

Ak Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı ve Mersin Milletvekili Hacı Özkan da Mersin’de alınan referandum sonucunu başarılı buldu. Mersin’de 4 partinin de güçlü olduğunu kaydeden Özkan, bu açıdan bakıldığında Mersin’de Ak Parti’nin oyunun arttığına dikkat çekti. Bu oy oranıyla yerel seçimlerde büyük başarılar alınabileceğini öne süren Özkan konuşmasını şöyle sürdürdü: “Mersin, bir Urfa veya Konya değil. Burada 4 partide denk oy oranlarına sahip. Bu anlamda Mersin’e başarısız diyemeyiz. Yerel seçimde bu oyu koruduğumuzda tüm belediyeleri alacak güçteyiz.”

 

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle